Sziasztok! Nem tudom eldönteni, hogy Doodoo vagy inkább Zazu plüsst válasszunk most három hetes kisfiamnak? Karácsonyra kapná. Ki melyiket választotta, és miért amellett döntött? (Valójában a Doodoo szürke nyuszija tetszik külalakra, de úgy hallottam a Zazu plüssök kisebb nyögdécselésekre is bekapcsolnak és több ideig szólnak, ez vajon igaz?)
*Nem ár alapján akarok választani, ezért a "az jobb mert olcsóbb" válaszokba bele se kezdjetek kérlek! :)
Ne várj karácsonyig, már rég aludhatna a plüssel! Doodooo van nekünk, imádja
2018. okt. 9. 15:15
2/11 A kérdező kommentje:
Nagymamáék szeretnék neki karácsonyra. (Nem, nem fogjuk sajnos előbb beszerezni, ezt a részt át is ugorhatjuk!) Jobban örülnék ha indoklást is kapnék arra, hogy ki melyiket választotta...
2018. okt. 9. 15:26
3/11 anonim válasza:
Doodoo-nk volt, semmivel nem szerették jobban, mint akármelyik másik plüsst, csak ennek ötször annyi volt az ára.
2018. okt. 9. 16:36
4/11 anonim válasza:
Zazu nyuszink van, nekünk bevált. Harmadik gyerek kapta,vittem a korházba is. Mondjuk karácsonykor már nem fog rajtatok segíteni,addigra kialakul az alvása vagy sem és abból 8-10 ezerből rengeteg más szépet lehet venni.
Visdzatérve Zazura,alapvetöen szeretjük bekapcsol zenél,cuki a fotokon de a kicsi alvása nem ettől lett jo. Alapbol jo alvo a gyerek, Zazut a nagyobbak huzzák,kb karácsonyra a többi vacak mellett landol.
3 honapos a lányom, a mai eszemmel mindenböl másmilyet vettem volna az elsőnek is 😂😂
2018. okt. 9. 16:58
5/11 anonim válasza:
4-es vagyok nekem pont a zazu nyuszija tetszett,szerintem cukibb mi t doodoo...
2018. okt. 9. 16:59
6/11 anonim válasza:
Zazu koalánk van, szerintem szuper, szépen szól a "magnó" is. Szerintem mindkettő ugyanolyan jó, csak Zazu kevésbé ismert így nem kell megfizetni a marketingjét. Ajánlom :)
2018. okt. 9. 17:18
7/11 anonim válasza:
Ja és hihetetlenül pihepuha, selymes :)
2018. okt. 9. 17:20
8/11 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz. Igazából youtube-on rengeteg anyaméh hang, fehér zaj, baba altató van, szoktuk is használni, csak ezt találta ki neki a mama karácsonyra, nekem tetszik, és nem hiszem hogy egy kb. három hónapos babának ne tetszene. :) Megnéztem a Zazu nyusziját, az is egész aranyos, lehet hogy az lesz a befutó, de várok még véleményeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!