Nekünk nagyon olcsó, mindössze 4000 Ft/órá-ért házhoz jön a Dévényes, de ez vidék. Januárban kezdtünk (6-7 hetesen), most a kedvedért megszámoltam a naptárban, kereken 20 alkalom volt eddig. Sokáig hetente, aztán fél éves kor fölött ritkábban. Szerintem még egyszer-kétszer ránéz, az önálló járásig kb. havonta. Tudtommal ezt a módszert nem támogatja a TB. De van egyébként TB-s gyógytorna, ha neurológus elrendeli. Nálunk izomfeszesség miatt kellett.
2018. okt. 8. 15:06
2/14 anonim válasza:
* az "olcsót" persze relatíve írom, mert olvastam olyat, hogy a fővárosban 7000 is van egy óra és még te viszed helybe a babát. Szóval ehhez képest nem sok a 4000, kifizetni hetente nyilván az.
2018. okt. 8. 15:08
3/14 anonim válasza:
Változó. Településfüggő az ár. Nálunk vidéki megyeszékhely 5000 egy alkalom (~40 perc).
Máshol meg tb-re ingyenes. De nem nálunk.
Hány alkalom?
Probléma súlyosságától függ. Ismerek olyat, aki 3 éve hordja heti kétszer a gyereket.
Egyébként nem minden problémára ez a legjobb. A neurológusnak kell eldönteni egyáltalán ez kell-e nektek.
2018. okt. 8. 15:09
4/14 anonim válasza:
Mi helybe visszük, 4 alkalmas bérlet 20 ezer, hetente kell járni, 60 perces. Izomfeszesseg miatt járunk.
Csak a neurológiai vizsgálat kerül olcsóbba ha kapok rá beutalót a dokitól. 16 ezer simán, beutalóval 10.
2018. okt. 8. 15:28
5/14 anonim válasza:
Ahova mi jártunk, ott 4500 volt egy alkalom és egy óra hossza volt. Mi heti egyszer jártunk, összesen 6 alkalommal voltunk. De egyik ismerősöm egy másik helyre hordta a fiát, ott 4000 volt egy alkalom és ők heti kétszer jártak egy éven keresztül, mostmár csak heti egyszer kell vinnie. Szóval ez a gyermek állapotától is függ, hogy hány alkalom kell.
A mi kórházunkban (de szerintem a legtöbb kórházban is) van tb alapon dévény, az 45 perces.
2018. okt. 8. 16:46
6/14 anonim válasza:
Pesten vittem a babát a központjukba (20 perc villamos tőlünk a Széll Kálmán tér), 4000 Ft volt egy alkalom. Négy hónapig járt minden héten. Támogatásról nem tudok, egészségpénztárral sem állnak összeköttetésben.
2018. okt. 8. 17:35
7/14 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva????
2018. okt. 8. 17:47
8/14 anonim válasza:
Nyugi én sem a "rossz" válaszaim miatt lettem 67% 😅
2018. okt. 8. 19:03
9/14 anonim válasza:
Változó ki hova megy, ki miért megy.
Nálunk a nyakkal volt gond. Feszes volt a bal oldala. 8 alkalommal voltunk, teljesen helyrejött, támogatott volt így semmit sem fizettünk.
2018. okt. 8. 19:22
10/14 anonim válasza:
Nekunk 50perc 5000Ft-ba kerult.Eleg volt ket alkalom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!