Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónap szpotatás után...

10 hónap szpotatás után kezdjem el a tápszert?

Figyelt kérdés

10 hónapos a kislányom eddig cicilt, de már tegnap sem nagyon kellett neki, ma pedig már egyáltalán nem,tejem van, a menszim már 4 hónap után megjött szóval nem emiatt nem cicil.

Nem tudom kell e így valami tápszer, mindent eszik amit adok neki.

2010. jún. 23. 18:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam szoptatás:)
2010. jún. 23. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Lehet csak átmenetileg nem akar szopni.

De az is lehet, hogy befejezte.

Próbálkozz még, hisz 10 hónapaosan bár nem feltétlen kell, hogy szopjon, de még mindig nagyon jó neki.

Tápszert ne adj neki, ha már mindent eszik, amit lehet 10 hónaposan.

Én biztosan nem adnék.

2010. jún. 23. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
cicil? :D
2010. jún. 23. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:

persze!

a babának LEGALÁBB egy éve skoráig, de minél tovább szüksége van erre. napi fél liter tejalapú étel kell(anyatej, tápszer, babatej) ha van kedved, fejd neki, ha nem a, kkor természetesen tápszer.

2010. jún. 23. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy lefejed és cumisüvegből adod neki, hátha úgy elfogadja. Én nem adnék neki tápszert! Az én lányom 4 hónaposan feladta, úgy döntött nem cicizik többet. Én mindig lefejtem neki és cumisüvegből odaadtam és úgy pedig elfogadta. Próbáld meg, hátha neked is beválik.
2010. jún. 23. 19:58
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megpróbálom lefejni,

minden jót:)

2010. jún. 24. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!