Létezik olyan, hogy pavoros a baba?
Gyerekekről hallottam, de babáknál is lehet?
Kisfiam tunetei, ejszakai dolgai szinte teljesen megfelel a pavor-tüneteknek.
(7honapos mult, pavor-szerű tunetek 4-5 napja tartanak minden ejszaka ,vagyis este 9es ejfel kozt)
Sem szepa sem fogzas.
Errol mar megbizonyosodtunk tobbszor.:/
Igazabol en is most olvasgatok utana.
A lenyeg h felébred éjszaka de ugymond nincs tudatanal, sír, "motyog", jön megy a kiságyban, ellök magától (ugy tudom nem emlékszenek rá reggel, h ejszaka mitortent, ez nalunk nem kideritheto)
Es ez az ejszaka elso feleben tortenik, igazabol ugy olvastam h sok gyerek az alvási ciklusbol átmenetet igy elheti meg, de ha csak hajnali 1 elott fordulnak elo "pavor-rohamok",akkor az pavor.
Nemtudom, mi elmegyunk majd alvaslaborba, ha továbn folytatodik.
Ezen az ejszakan is volt ( 9tol 10ig sirt, de alva allt a kisagyban es sirt, nemtudtam felvenni, tiltakozott, cumi se kellett,aztan egyszer csak abba maradt ,majdnem el is esett, felvettem es ossze is rogyott rajtam, azonnal a vállamra borult es aludt tovabb mintha semmi sem történt volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!