Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autósülést szabad anyósülésre...

Autósülést szabad anyósülésre tenni?

Figyelt kérdés

Egy ismerosomnel lattuk igy ( ne nézzetek parásnak, de nekem nem tetszik,fura érzés lenne) párom most "rájött",hogy ő is előre akarja tenni..

Tudja jól, hogy mar vartam h gyerekülésben legyen a fiúnk, hátha abban jobban elvan (mivel ugye tud nézelődni) és esetleg elore ulhetek( 30km hosszabb úton én hányok,olyan rosszul vagyok)

Ti hova rögzítettétek, hány hós kortól? Elore nezett vagy menetiránnyal szemben?

Van egy csomó helyesírási hibám, de csak mert nincs sok idom.

Köszi!

2018. okt. 5. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Szabad. De annak semmi értelme, hogy a gyerek ül előre, te meg széthányod az utat, nyilván.
2018. okt. 5. 15:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Párom azt mondta azért lenne jó, mert sokat megyek egyedul a fiúnkkal, autóval.

De heti 1x van hosszú utunk anyóshoz.

Mennyire macerás a gyerekülés ki-be rakása? Ne haragudjatok, a hülye kérdések miatt...

Én ragaszkodnék ahhoz, h amikor egyedul megyek vele , legyen akkor is hátul.

Nem azért, mert nem szeretem ot..csak ott elol ne nyulkaljon nekem, meg ilyesmi.

2018. okt. 5. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Ülhet elöl, de menetiránynak háttal csak akkor, ha nincs légzsák vagy a légzsák ki van kapcsolva. Ha egyedül mész vele, szerintem kényelmesebb ha nem kell hátranézegetni vezetés közben hogy mit csinál vagy miért sír éppen.
2018. okt. 5. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Van olyan gyerekules es van olyan auto, amelyikkel lehet.

Mindkettonek tamogatnia kell ezt, az autonak - ahogy mar irtak elottem - nem szabad, hogy be legyen kapcsolva az anyosoldali legzsak. Ha van es nem lehet kikapcsolni, akkor tilos.

Ha a gyerekules nem engedi meg, akkor szinten tilos.

Osszesegeben veszelyesebb hely, mint hatul, de egyedul szallitva a gyereket tenyleg elegge gyerek es tav-fuggo, hogy mennyire nyugis a gyerekkel hatul vezetni. :)

2018. okt. 5. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk két gyerekünk van. Mivel a kicsi születése után már nem fértünk volna el hátul hárman (én és a két gyerek), ezért a nagy elöre került az anyosülésre (párom vezet). Ha majd a kicsi is jobban szeret autozni, nem sir végig és nem kell állandoan szorakoztatni, akkor majd elöreülök és a két gyerek lesz hátul.
2018. okt. 5. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ültem hátul soha, csak akkor amikor a kórházból hoztuk haza őket, mert hosszú volt az út.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, lehet elölre tenni. A lányaim hátul ülnek, a hordozós időszakban volt tükör amiben láttam a babát a hordozóban. A nagyobbat betettem elölre a múltkor valami miatt, de nem érezte biztonságban magát, pedig magasabban ül, nagy autónk van.

2018. okt. 5. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem egy életre szól, hogy berakod valahova a gyerekülést, akkor az örökre ott is marad. Mi állandóan ide-oda pakoljuk, kb 5 perc alatt át lehet rakni. Ha hárman megyünk (férjem, gyerek, én), akkor bal oldalon ül hátul a kislányunk. Ha egyedül megyek vele, akkor jobb oldalon hátul, de olyan is volt màr, hogy mellettem elől.

Úgy változtatjuk, ahogy nekünk kényelmes.

2018. okt. 6. 07:37
 8/8 anonim ***** válasza:

A gyerekülések használati/beszerelési útmutatójában általában minden opció benne van. A legtöbbször magán az ülésen is rajta van rajzokkal, hogy hová/hogyan szerelhető. Az hogy utána be mered-e vállalni az anyós ülést vagy sem az már rajtad múlik.

Pl mi 11 hónaposan ültettük át a gyereket autós ülésbe. Még mindig háttal utazik, remélem min 2 éves koráig el is fog férni, bár a 4 éves unokatesót is kényelmesen utaztatom benne megfordítás nélkül, ha úgy hozza a sors. Ha az ülés az anyós ülésen lenne kb mintha falat húznék magam mellé. Semmit nem látnék tőle a jobb oldalon.

Az hogy mennyire gyorsan szerelhető az az ülés típusától, az autó méreteitől/típusától és némi gyakorlástól függ.

2018. okt. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!