Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10honapos babanak mit szoktato...

10honapos babanak mit szoktatok reggel es delutan enni adni?

Figyelt kérdés
Napi2 fix etkezese megvan. Az ebed es a vacsi. Ket uveg bebietelt eszik. A nap tobbi reszeben cicizik. De szeretnem lassan a nappalt kivaltani etkezesekkel. Szoval mit adjak neki napkozben? Tippeket szeretnek. Ejszaka is cicizik parszor. De azt még par honapig szeretnem ha igyis lenne, bar eleg vizes mar a tejem szerintem.
2018. szept. 30. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

Nincs olyan, hogy vizes tej, két éves korig vagy még tovább ajánlott szoptatni, a tied még nagyon pici.

Az enyémnek egy éves koráig az anyatej volt a fő tápláléka ( Eszegetett persze mást is de nem volt odáig érte ), és még utána is sokszor szopizott , most 4 éves, még soha nem volt beteg, orvost utoljára a hat hetes kontrollon látott.

Délelőtt, délután adj nyugodtan gyümölcsöt, hetedik -,nyolcadik hónaptól natúr joghurt, túró is mehet, baba keksz, ilyesmiket adtam.

2018. szept. 30. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Reggelire fél vizes zsemle vagy egy szelet kenyér babasonkával, sajttal. Lidl-ben van 98%-os hústartalmú sonka. Délután általában gyümölcs keksszel, vagy zabkása szokott lenni, nagyon ritkán tejpép. De tegnap pl sütőtökös muffint sütöttem, tojás és tej nélkül, ez volt az uzsi.
2018. szept. 30. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Zabpelyhet, vagy kölest főztem neki rizstejböl, gyümölccsel adtam, vagy kenyérfalat sonkával, sajttal, zöldséggel, zöldségkrémekkel, gyümölcsjoghurt.
2018. szept. 30. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
#1 és a kötelező oltasokat ki adta be?😬
2018. szept. 30. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyi idosen mar adtam joghurtokat, kremturot, sajtokat. Amugy napi 2 bebietelt is megevett es fokozatosan azt amit mi ettunk. 1 evesen mar soha tobbe nem kerte a tapszert, tejpepeket. Meg ugy sem tudtam megetetni vele h belekevertem olyan dolgokba amiket szeret. Aztan a tehentejet csak 2 eves kora korul szerette meg, azt is csak kakao formajaban. Szoval 1 es 2 eves kora kozott csak bolti tejtermekeket fogyasztott, joghurtot, sajtot mint irtam. Szoval semmi "ihato" verziot. Es makk egeszseges.
2018. szept. 30. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

4- es, az első válaszoló vagyok, külföldön lakom, itt nővér adja az oltást.

Egyébként én is nővér vagyok, és itt pl. varrunk. Nem, nem nadrágot hanem emberi sebet.

2018. szept. 30. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!