Hogy térítsem észhez? Veszekedés nélkül?
Én téged tudnálak felképelni, kérdező.
Nem is vagy még anya, de máris mindent jobban tudsz.
Mi az, hogy nem szabad? Képzeld, a te hozzátáplálásod is megkezdték hat hó előtt. Ugyanis akkor az volt a szokás. Ismerek babát, akinek 11 hóig Semmi sem volt bevezetve. Éltek, virultok, te még túlságosan is. Tudd már, mihez van közöd. Az orvost is te akarod ledumálni? Buta picha.
#51 köszönöm, erre a hozzászólásra vártam, ugyanis egyszer, amikor valakinek azt írtam, hogy a félévesének nem kéne mézet adnia, közölte, hogy én gyerektelenként nem tudhatom. Kíváncsi voltam, mennyiben más a kérdező, mint a többi gyerektelen, akinek majd valamikor lesz gyereke, de most egyelőre nincs.
A WHO ajánlásainál egyébként figyelembe kell venni, hogy ők tényleg az egész világra írják ezeket, tehát ha Namíbiában nincs tiszta víz, amiben meg lehet mosni a gyümölcsöt, akkor a WHO azt fogja mondani, hogy minél tovább hagyjuk ki a gyümölcsöt az étrendből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!