Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pelenkát vetettek először?

Mennyi pelenkát vetettek először?

Figyelt kérdés

Igaz csak február végén március elején fogok szülni de most van egy nagyon jó akció pampers pelenkára

Arra gondoltam hogy veszek 200 db 1-es pelenkát

200 db 2-es pelenkát

Nem sok/kevés ez a mennyiség ?

Ti milyen pelenkát/popsitörlöt/krémet/fürdetöt vesztek ?

2018. szept. 27. 08:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

mi pl. nem sokáig használtunk 1-s pelust

3800gr született, hamar áttértünk a 2-s pelusra! az elején csak pamperst használtam + amiket kaptunk babalátogatóba jött rokonoktól(pampers-libero)

imádtam a pampers törlőkendő illatát

felesleges most venned, azért februárig még tuti lesz akció

2018. szept. 27. 12:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a fiam 4kg-al született, és az 1-es pelusnak kb a felét használtuk el, ki is nőtte. A 2-est tovább hordta, de pl. nálunk a pampers nem volt a legjobb, mert vékony volt a combja, és kifolyt a pisi. Szerintem az első időkben vegyél inkább több márkából kis kiszerelést, hogy ki tudd probálni, melyik válik be. Egy csomó akció van, és nem a híres-neves mindig a legjobb. Nálunk pl a dm-es jött be,így azt vesszük, de az első fiam pl arra allergiás volt, nála a happy bella volt a nyerő, azt is mindig csak akciósan vettem.
2018. szept. 27. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!