Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beadassam a prevenart? (a...

Beadassam a prevenart? (a pneumococcus elleni oltást)

Figyelt kérdés
A gyerek négyhónapos múlt, ügyes, nem beteges, az ovis nővérét nem oltattam.
2008. nov. 4. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés ,én sem tudom eldönteni.Mi 3 hónaposak vagyunk nincs tesó.De én még semmit nem tudok rola és egyik orvos sem tudot pontos felvilágositást adni az oltással kapcsolatban mert még új.Kérdeztem a növéremet nézen utána Németországban mert ö ott lakik és neki van 3 gyemeke mik a szövödményei ha vannak.
2008. nov. 4. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor még nem volt pneumococcus elleni oltás. Én viszont a fiamat (most múlt 3 ) egy évvel ezelött utólag beoltattam. De hogy a kérdésedre válaszoljak, igen. Rosszat nem teszel vele, s ki tudja, mit hoz a jövö?
2008. nov. 4. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő azt tanácsolta,hogy oltassam be a picurt-most 2 hónapos-mert itt Kecskeméten állítólag eléggé gyakori a megbetegedés.Abból meg baj nem lehet,ha védett lesz a pici:)Lehet hogy egyébként sem betegedne le,dehát jobb biztosra menni szerintem.

Jó babázást és jó egészséget nektek:)

2008. nov. 4. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Az lenne a kérdésem hogy a perevena oltás nem véd véletlenül az összes felsőléguti betegség elen??

Azt mondták és érdekes módon a babám most lett beteg hörghurutja van!!

Már 2 oltást megkaptunk belőle!!

Ez nem olyan mint az influenza elleni oltóanyag?ha beadják aztán 2 hétre rá nagyon beteg lesz aknek beadták az oltást?? köszike előre is a választ!! egy aggódó kismami

2008. dec. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!