Miért ennyire tapadókorong a gyerekem?
Gyakorlatilag egy lépést nem lehet tőle megtenni. Ha leülök enni, rögtön jön, tépi a ruhámat, markol, sír hogy vegyem fel. WC-re sem tudok nyugodtan elmenni, veri az ajtót és sír amíg ki nem jövök. Játszani nem lehet vele, mert akármit rázogatok mutogatok neki, mindent eldob és mászik rám. Ha belémkapaszkodik én meg leültetem, mert arrébb kellene mennem, kitör belőle a sírás. Bár ez inkább hiszti. Nem foglalja le magát csak néha 1-2 perce, aztán rögtön jön rajtam csüngeni. Nekem ez ebben a mértékben már teher, egész nap ez megy és már nem bírom. Ha itthon van a férjem, akkor is ezt csinálja, csak pár percre tudna lefoglalni. Hogy lehet ezt a mértékű ragaszkodást mérsékelni? 13 hónapos.
(Ne írjon olyan, aki szerint tűrjek mert neki most erre van szüksége, valódi megoldást keresek!!)
Hiszen ez csak szeparacios szorongas!
Akinel nem volt vagy csak kis merteku az nem tudja milyen nehez egy ilyen merteku tapadokorongos idoszak.
En is vegigeltem. Hat nem egy leanyalom az tuti. Nalunk is csak ugy mult el, hogy meg jobban megengedtem hogy kotodjon, hagytam a rammaszast, "túlszerettem", barmennyire is ez volt akkor a legnehezebb nekem es senki nem tudott benne segiteni.
Aztan csak elmult.
Kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!