Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik egy 6 hetes...

Mennyit alszik egy 6 hetes baba, és a súlyának mennyit kell nönie hetente?

Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A súlyával kapcsolatban annyi, hogy hetente olyan 120-150grammot kellene hízni, illetve havonta 500-600grammot :) sajnos arra nem emlékszem, hogy az én babám mennyit aludt ennyi idősen (ő most 17 hetes), de mostanában igen rosszul alszik körülöttem minden baba. Szerintem ilyen idősen napi 16-18 órát kell aludniuk.. Jó babázást :)
2008. nov. 4. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Egy baba alvásigénye más és más. Könyvek szerint egy 6 hetes baba kb.15-16 órát alszik. Ha a tied megközelítöen ennyit (egy kicsit kevesebbet vagy többet) alszik, az nagyon jó! A súlynövekedés is különbözö. A lényeg, hogy 6 hónapos korukra megközelítsék vagy elérjék a születési súly dupláját. (Ez koraszülöttekre nem vonatkozik!) Na és közben pedig látni, hogy szépen gyarapszik-e. Az én kisfiam 3,6 kg-val született, s a 6 hetes ellenörzésen már 4,6 kg volt (De ez nem mérvadó, csak viszonyításképpen írtam le)!

Jó babázást!

2008. nov. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!