Milyen ruhát vegyek most hogy jön a hűvös idő a 2 hónaposomnak, ami sokáig jó lesz, praktikus, meleg?
Átmeneti overál, vagy kiskabát+kocsicipő+sapi a benti ruha fölé. Utóbbi praktikusabb szerintem, én overálozni csak télen szeretek. Te tudod, hogy mekkora a babád, kiskabátot is lehet kapni 62/68-as méretben.
Novemberi ikreink vannak amúgy, az első télen kitavaszodásig három PÁR overált fogyasztottunk el 50-estől 62/68-as méretig. Szóval nagy trükköt nem lehet csinálni, az elején ilyen gyorsan nőnek - a téli gyerekek is. Ez van, még örülhetsz, hogy a legnagyobb ütemű növés alatt nyár volt, olcsóbban úsztad meg, mint mi. :DDD Nem fog mindig ilyen gyorsan méretet váltani, belassul ez.
"vettem egymás után a rugdalózókat, bodykat, zokni kb. nem is kellett neki"
Ezt a részt nem értem. Mi az, hogy nem kellett neki? Akkor miben volt? :) Legalább 1 hónapja csak dél környékén van olyan meleg, hogy esetleg elég legyen efy pelus, a többi időben bőven ráfér a body, rugi.
Bod, rugi továbbra is, míg el nem kezd kúszni az a legjobb éjjel-nappal. Kintre pedig egy átmeneti overál kb. 0-5 fokig, azalatt téli overál.
Annak idején így szeptemberben 1 hónapos volt a lányunk, még 56-ost hordott, de átmenetiből 62-est, téliből 62/68-as duplázós méretet kapott (ami kb. 74-nek felelt meg, mert lidl-s), kihúztuk vele az egész telet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!