Miért sírhat kisfiam egész nap?
Elvinném egy gasztroenterológushoz, mert az én babámnál is 5 féle tápszert próbáltunk (székrekedés, hasmenés, kiütés) , majd kiderült, hogy tejfehérje allergiás. Ráadásul ha nem kap időben speciális tápszert, akkor lehet, hogy ki sem növi. Egy vérvételt megér a dolog szerintem.
Feküdj le vele a frnaciaágyra vagy a szőnyegre, hogy lássa az arcod és így próbálj játszani vele. A játékai az én kislányomat sem érdekelték. Ami a sláger volt az az üres flakon és a nylonzacsi (levegővel felfújva).
Hát, nem lehet könnyű...az én kisfiam 10 hónapos de eleinte mi is rengeteget küzködtünk a tápszerekkel: nem akarta elfogadni, rengeteget bukott...ekcémás kiütésünk is volt bár senki nem mondta, h lehet h ettől...végül nekünk a Humana Baby-Fit vált be. Ez is antireflux,enyhén banános. Egy próbát megér.
És az én gyermekem is nagyon nyűgös volt, egészen 6-7 hónapos koráig. Szinte egész nap hurcolásztam a karomon vagy hordozókendőben. Nehéz és sok sok türelem kell hozzá. Ha van segítséged, bátran hagyd rájuk egy kicsit a gyerkőcöt. Nekem már 15 perc is sokat segített, kicsit felfrissültem. És van fény az alagút végén, a türelem meg a sok törődés kifizetődik. Ha már tud majd ülni, ászni, felállni sokkal jobban leköti majd magát és te is felszabadulsz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!