Kedves Anyukák! Mik azok a dolgok, amiket a babátok születése előtt megvásároltatok, mert hasznosnak gondoltátok a babagondozáshoz, aztán mégsem vettétek hasznát, vagy csak az adott márka nem volt jó, nem szerette a baba, stb?
Igen, a baba körömvàgó nagyon furi. Túl vastag, szinte lehetetlen levàgni vele a körmét.
Mi amúgy nem vettünk felesleges dolgokat, mindent hasznàltunk, amit vettünk.
Túl sok ruha volt, az igaz, de inkább legyen, mint ne :)
Pelenkázón cserélem még mindig a pelusát (2,5 èves), és a zenèlő forgó hangjára alszik el mai napig.
Tényleg nem volt semmi felesleges, mondjuk nem is vettem extra vmiket.
Baba fesu- az igazival konnyebb volt fesulni. Babaolaj, testapolo- soha nem hasznaltuk, en is utalok ilyen taknyokat kenegetni magamra, a babara se akartam. Soha nem is volt borpanasza.
Baba furdeto, babasampon: semmi direkt "baba" nem valt be, inkabb vettem isana meg balea hipoallergen termekeket.
Minden kuka/eladas volt, amit a szoptatashoz vettem, mert ugy dontottem h tapszeres lesz. Ezert nem erdemes ezeket elore megvenni.
Kaptam/vettem kb 1000 fele textilpelust, takarot, falvedot, racsvedot, pokrocot, 1 egesz szekreny megtelt vele, de kb mindig ugyanazt a par darabot hasznaltuk.
Maga a pelenkazo is csak foglalta a helyet, ugyanis inkabb leteritettem egy textilt a kanapera vagy szonyegre es megoldottuk ott.
Mar 2 eves. Biztos a minimalizmusra torekednek a kovetkezonel a konyvek, jatekok tekinteteben is. Rengeteg felesleges cuccunk van, felet nem szereti v nem hasznalja, sok helyet is foglal ez a sok minden.
Járókàt sokan mondják plusz a játszószőnyeget mondjátok
Én imádom mondjeztőnem bettük, kölcsönkaptuk
Au igyanolyav szőnyeget emiatt meg is vettem,
Ami nem kell:
Túl sok ruha
Olyan rugi, amit teljesen le kell venni, amikor tisztába kell tenni, csak azért mert "cuki"
Nekem a szövött kendő volt felesleges, nyàri baba, pàr perc alatt összeizzadtunk, most meg màr túl nehéz a kendőhöz.
Vettem pàr hàlózsàkot, utàlja.
Amìg csak fekszik, addig a póló, kisruha, szoknya stb szìvás, a nyakàba gyűrődik az egész.
Kaptunk pár kord meg farmer nadràgot, vastag varrása miatt kényelmetlen.
Játszószőnyeget, pihenőszéket imádja.
Nálunk ami felesleges: szoptatós párna (Pedig 6 hónapja szoptatok), babahajkefe, pihenőszék.
A játszószőnyegèt még most is imádja, a zenélő forgót is, a baba körömvágó olló nekem bejött, 2 perc alatt levágom neki, egyelőre hagyja simán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!