Rakott ételt, amiben nem darált, hanem darabban van a hús, hogy turmixoljátok? Nem száraz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 19:01
1/2 anonim válasza:
Öntök hozzá vizet,hogy ne legyen túl száraz,vagy levest,esetleg tejet.Attól függ mi a rakott,pl káposzta,akkor levessel higítom.
2/2 anonim válasza:
Én a csirkemellet pl olajon átsütöm mig kifehéredik kb 3 perc utána leöntöm 2 dl vizzel és 20 percig párolom, puha porhanyós lesz a hus és egyáltalán nem száraz! Azt nyugodtan lelehet neki turmixolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!