Anyukák! Van valaki, aki munkaügyi dolgokban otthon van?
Segítségre lenne szükségem, hogy tervezni tudjak, ezért kérem csak olyan írjon, aki ért hozzá, mert nagyon sok múlik rajta!
Ma már írtam ki ma egy kérdést, idő előtt 4 órában visszahívott a cégem (kicsim 16 hónapos), viszont így fogalmam sincs, hogy mi jár, és hogyan.
Ha nyolc órában mentem volna vissza, akkor tudom, hogy a szabadságom visszamenőlegesen ki kell adniuk, és a béremet az időközben történt emelésekkel meg kell emelniük.
Ha négy órában megyek vissza egyelőre - januártól nyolc órában, akkor lesz bölcsis a kislányom - akkor is ki kell adniuk a szabadságot?
Ha négy órában visszamegyek, akkor a GYED helyett már csak a GYESt kapom, és a 4 órára járó munkabért, ugye?
Segítsetek, mert nem tudom, hogy jó-e nekem ez a négy órás megoldás...
Köszönöm, megpróbálok tőlük segítséget kérni, bár nem tudom mennyire gyorsak.
Holnapután választ kell adnom a munkáltatómnak, hogy visszamegyek-e...
Végül egy régi könyvelő ismerősömet kérdeztem meg, kiokosított, és remélem, hogy a munkáltatóm korrekt lesz velem, már tudom, hogy mire kell odafigyelnem.
Ma megyek tárgyalni a bérről és egyéb feltételekről.
Azért köszönöm, hogy segíteni próbáltál, de nekem is - mint mindenki másnak - azonnali válaszok kellettek, amit csak "interaktívan" lehet feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!