Van rajtam kívül más anyuka is aki "online mamiként" Drogériából pl. rossman webshopjáról rendel? Nem megy el a baba kocsival a boltig e szenved haza 4 csomag pelussal meg egy rekesz popsitörlővel
Én mindent online rendelek a gyereknek: már a kelengyét is (babakocsi, ágy stb) most pedig a pelust az emagról rendeljük, a ruháit a Zara, H&M webshopból stb.
Konkrétan kb semmit nem veszek neki boltban, az egész családnak rendelni szoktam egyébként. Nem lustaságból egyébként hanem mert imádom neten böngészni, összahasonlítani a dolgokat stb és még időt is spórolok így. Holnap pl. egy adap pelust fog hozni a postás, 210 darab, örülök hogy nem kell sem nekem sem a férjemnek hazacüggölnie.
Én:D
Mondjuk én a ruhákkal is így vagyok, egyszerűen ki nem állhatom a plázákban a rosszul megvilágított, szűk, büdös próbafülkéket, a s..ggembe mászó biztonsági őrt, az összetaposott, már alapból izzadtság szagú ruhákat... A neten a kedvenc üzleteim egy külön könyvjelzőben össze vannak gyűjtve, és sokkal egyszerűbb így a vásárlás, sokszor jobb akciókat is kifogok. A lányomat sem szívesen rángatnám magammal boltról boltra. A szállítás meg maximum egy ezres, nekem ennyit megér a nyugalom és az, hogy nem én cipekedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!