Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti elmennétek a babával?

Ti elmennétek a babával?

Figyelt kérdés

Hétvégén a férjemnek lesz egy nagyon fontos előadása amire már tavaly óta készül egy tanfolyam keretén belül (Budapesten lesz, tőlünk ez két és fél óra autóval) igy elutazik már csütörtök este. Az ünnepélyes lezárása a kurzusnak vasárnap lesz amire nagyon szeretnék elmenni a picivel, ezzel meglepve a férjemet. Egy barátnőm felvinne kocsival és még aznap délután haza is jönnénk. A teremben a meghivottakkal kb fél óra-háromnegyed órát lennénk amig koccintás van és kiosztják az okleveleket. Arra gondoltam, hogy magamra kötve vinném ilyen kenguru szerüségben, de ott lenne ugye a hordozja is.

A lányunk két hetes lesz.

Ti igy elmennétek egy ekkora babával?

2018. szept. 10. 21:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2018. szept. 10. 22:23
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
Tehát pár napja szültel?
2018. szept. 10. 22:25
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
Kenguruban ne hordozz! Semmikor....rugalmaskendő, karikáskendő, babytai, ujszulottre igazitható csatos, szövott kendő......ezeket bátran újszülöttel! De a rendezvényre nem vinném!:)
2018. szept. 10. 22:53
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogyne... begyulladt gátsebbel, totálisan kimerülten, miközben még mindig ezerrel véreztem, pont ez lett volna minden vágyam. És akkor itt még mindig csak rólam van szó.

Igazán nyomós ok nélkül semmi esetre sem kényszerítettem volna bele ilyen pici babát egy autós hordozóba ennyi ideig, de őszintén szólva még kendőbe sem. A kengururól már inkább nem is beszélek, ahogy a baba út közbeni ellátásáról és az esetleges fertőzésekről sem, amit egy ilyen alkalom során elkaphat.

Szerintem semmit nem élveznél ebből az egészből, a babát meg aztán végképp nem érdekli.

Értem én, hogy ez jó ötletnek tűnik, meg tényleg nagyon szép így elképzelve, de anyaként most elsősorban a babád érdekeit kell nézned, nem azt, hogy apu mennyire örül majd öt perc erejéig.

2018. szept. 11. 00:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnám én sem.
2018. szept. 11. 01:02
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennek 2 hetessen ilyen turara.

Ha annyira akarna a ferjed, hogy ott legyel hivott volna.

Azert a 30 perces unnepsegert kizart, hogy annyit utazzak akar gyerek nelkul is!

2018. szept. 11. 04:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem,ha 2 honapos lenne igen,de 2 hetesen nem. Még a szopi sem áll be, se semmi...
2018. szept. 11. 07:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Inkább várd otthon egy vacsorával, ünnepeljetek kettesben.

Szerintem a férjed sem várja el, hogy ott legyetek.

Két hetes babának nem való az 5 órás út + az ünnepség, és a frissen szült anyának sem.

Plusz ha nyűgösködne, akkor az ünnepséget is megzavarná.

2018. szept. 11. 08:09
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem

- két hetes, nem való oda

- ha ordít, tönkrevágod mindenki napját

2018. szept. 11. 08:38
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék egy 2 hetes babával de előttem már minden érvet tökéletesen leírtak.
2018. szept. 11. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!