Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egész éjjel menjen a párásító?...

Egész éjjel menjen a párásító? Esős idő esetén? Iletve honnan tudom, hogy megfelelő a páratartalom, ha a párásítón nincs digitális kijelző, ami megmutatná, mekkora? Te hogyan használod?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már használsz párásítót, érdemes használni páratartalom mérőt is. Különben honnan tudod, hogy kell-e a pára egyáltalán?
2010. jún. 22. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért kell párásítót használnotok?

Mi betegség esetén kapcsoltuk be.

2010. jún. 22. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi csak ha beteg, hurutos a baba, főleg télen! Ilyenkor nem kell szerintem főleg mert kint is iszonyú párás a levegő! felesleges
2010. jún. 22. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem fűtési időszakban egész éjjel megy, de kis fokozaton. most csak lefekvés előtt kapcsolom be a kicsinél fél órára nagy fokozaton. nekem sincs mérőm, érzésre csinálom. :) ha esetleg reggelre kicsit be van dugulva az orra, este tovább hagyon bekapcsolva.
2010. jún. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!