Kell tennem valamit ha 6hónapos babám feláll?
1es: szerintem azon aggodik a kerdezo, hogy a baba meg nem is kuszik/maszik, de mar felall es ezt akadalyozza-e.
De lehet, hogy tevedek, akkor bocsi...
Kerdezo: alapban azt vallom, hogy nem kell beavatkozni es akadalyozni azt, amita gyerek magatol
Csinal, de ez nekem megis extrem. Tehat nem kuszik, a masz is csak elkezdodott(bar az enyemek eloszor kusztak, majd masztak, de lehet, hogy masnal forditva megy, nem tudom).
Ha csak hintazik, akkor gondolom meg nem is ul fel/hatra magatol, vagy igen?
De ennek ellenere, mar magatol, egyedul, segitseg nelkul felall?
Ez nekem nagyon furcsa.
Egyaltalan hogy jut el ahhoz a valamihez, amibe kapaszkodva felall, ha meg magatol nem halad elore negykezlab, vay kuszva rendesen (ha pl a szoba kozepere rakod le, ahol nem tud kapaszkodot talalni a felallashoz).
Vagy kehet, hogy rosszul ertelmezem az egeszet...
Lehet, hogy en probalnam olyan helyen gyakoroltatni vele a kuszast/maszast, ahol nem talal maganak kapaszkodot a felallashoz, mert jobb lenne eloszor azt csinalnia.
Van egy kis doboza, karton, azon is feltámoszkodik ha nála van, aztán meg a fotelbe kapaszkodik es fel is all, de hamar vissza fekszik vagy letérdel.
Dévényeshez érdemes lenne elmenni.. ugye?:/
Feláll es neha lepeget,forog ,mászik,kúszik.
Beindult a fejlodes. Szoval nem kellettek hónapok! Megvagyok lepve... nagyonis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!