9 hónapos babátoknak mit adtok a kiflihez, kenyérhez?
Figyelt kérdés
Esetleg valamilyen felvágottat?Vagy készítetek neki házi májkrémet?Na de azt sem eheti mindig.
Köszönöm a válszokat!
2010. jún. 22. 09:48
1/5 anonim válasza:
Én vajat és sajtkrémet szoktam,és ritkán csirke- vagy pulykamellsonkát!
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor adok neki sonkát.Köszönöm!
2010. jún. 22. 10:26
3/5 anonim válasza:
Az én kislányom holnapután lesz 9 hónapos.A reggeli kekszes tejecske után kívánja a szilárd reggelit is.Imádja a pulyka párizsit,kiflivel.paradicsommal,és sajt kockákkal.Ezt mind betermeli reggelire,egyedül.Próbáld meg Te is.Ha több fajta zöldséggel próbálkozol az a jó.Ő majd kiválassza a kedvencét.Az én lányom a paradicsomot is így választotta ki.
4/5 anonim válasza:
Szeretném kérdezni, hogy "milyen kiszerelésben" kínáljátok a babának a kiflit, kenyeret, felvágottat, zöldséget? Kisfiam nemsokára 9 hós, van már 6 foga, de nem mertem még neki "szilárdat"adni, félek, félrenyeli.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Megpróbáljuk a párizsis, sajtfalatkás reggelit.
Én úgy szoktam a babámnak adni, hogy pici darabkákat teszek elé, majd egyedül felcsipegeti.Először én is féltem, hogy félrenyel, de nem.Odakészítettem a vizet, és ha egy kicsit is félrecsúszott, vagy száraz volt neki, csak mosolyogtam, hogy ne ijedjen meg, és máris adtam a vizet.Eleinte én adtam a szájába, majd egyedül kezdte felszedegetni, és a már vízzel kis kiszolgálja magát.Néha kap kenyérhéjat, de csak ritkán, mert egy az egybe betömi, és úgy kell kihalásznom a szájából.Akkor meg nagy az üvöltés, hogy még kérné.Nincs még foga, úgyhogy nagyon küzd vele.
2010. jún. 22. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!