Hogy szoktassuk le arról, hogy mellénk kéredzkedik este?
Nagyon sokan alszanak egyutt, csak a mi kulturankban ez kevesbe van igy az utobbi 200 evben, de elotte itt is egyuttalvas volt. A Japanok meg pl. mind egyuttalszanak, kevesebb is a bolcsohalal aranya. Szoval azert vannak elonyei is. Mondom ezt ugy, hogy nem vagyok mindenaron egyuttalvas-parti, sok hatranya van, foleg, ha a gyerek olyan ficergo, mint a Kerdezoe, hogy meg igy sem tudnak tole pihenni. Meg olyan gyerek is van, aki egyedul jobban alszik. De most itt nem ez volt a kerdes, hogy ki mit gondol az egyuttalvasrol, hanem hogy hogy szoktassa le rola.
Van, akinel ez csak egy korszak, es van gyerek, aki onnantol egyutt akar aludni, es magatol meg sokaig nem fogja kezdemenyezni a kulonalvast (de erettsegizni mar nem a szuloi agybol fog menni). Ra lehet szoktatni, hogy kendovel aludjon, az en gyerekem a bolcsiben szokott ra, elotte nem erdekelte.
Az en fiam nemreg mult 4 eves. Kb. 8 honapos koratol koztunk aludt. Tavasz ota mar a sajat agyaban alszik el, de 2-3 kozott atmaszik kozenk. Nem mondom h kenyelmesen elferunk. :) De en megis szeretem ha ejjel bemaszik kozenk.
Amugy mi is egy szobaban vagyunk es ez sztem iskolas koraig igy is marad. Szundikendo, pluss, rongyi neki sincs es nem is igenyli, pedig ajanlgattam mindenfelet.
A megoldas sztem egy king size meretu ágy, ezt viccen kivul mondom. Ha titeket nem zavar h koztetek alszik, csak annyi a gond h nem kenyelmes, akkor hadd maradjon. Majd leszokik rola h ott aludjon. Sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!