Milyen könyvet ajánlanátok, amit lányom adhatna apukájának?
Figyelt kérdés
Neten nézegetem,de így elég nehéz,hogy nem látok bele,de most boltba menni nem tudok,ezért várok javaslatokat!köszönöm!2010. jún. 21. 21:23
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy mellélövök, de nálunk apa a következő könyveknek nagyon örült: Helen Exley -A világ legjobb apukájának (ez egy könyvecske, az Alexandra könyvesboltban vettük, és gondolatok vannak benne, meg gyerekrajzok arról, hogyan látják a gyerekek apát.
A másik: Gregory E lang -Miért is van egy leánynak szüksége apára? 100 szívből jövő ért Janet Lankford-Moran fotóival. (én is nagyon szeretemm ezt a könyvet, nagyon-nagyon kedves gondolatokat tartalmaz)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi,valami ilyesmit gondoltam amit a második írt.
2010. jún. 21. 22:04
4/4 anonim válasza:
Harrison:Apáról leányra
Mi ezt adtuk apának és telitalálat volt! Mindennapi dolgokról van szó benne, ami egy lánnyal megtörténhet, születéstől kezdve a felnőtté válásig. Minden oldalon van egy-egy gondolat, humorral fűszerezve. 1490 Ft volt. Olyan, mint egy kis zsebkönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!