Gond lehet, ha a 3 hetes babám csak napi 5-ször eszik?
Az éjszakát is beleértve.
4kg-os.
Mindig elégedett, - vagy nézeget, vagy alszik evés után.
Este fél 10 körül ér véget az utolsó etetés, utána hajnali 5-ig alszik, majd fél 9-kor kér újra, és innen 3,5-4 óránként kér enni, így csak 5 étkezés jön ki.
2 hét alatt hízott 10 dkg-ot.
Mindenhol azt olvasom, hogy napi 6-7-szer esznek az ennyi idős babák, persze, tudom, 2 ugyanolyan baba nincs, de azért egy kis megnyugtatás rámférne. :)
Okés, csajok, köszönöm! Ha nem elég a hízás, akkor majd szólnak, addig nem noszogatom. :)
Próbáltam egyébként, hogy felkeltem napközben, de akkor meg úgy elnyűgösködte a dolgokat és annyira fáradt lett, hogy egy következő evésnél muszáj volt hagynom aludni, és ugyanott voltunk, ahol eddig, 5 étkezés jött ki.
Lehet, hogy majd megnő az igénye, tényleg, akkor majd úgyis szól. :)
Egyébként azt is próbáltam, hogy éjfél előtt kicsivel felkeltettem, és adtam neki, de nem vezetett sehova, csak egy 2 órán keresztül tartó hasfájáshoz és üvöltéshez. :( Akkor megfogadtam, többet este nem ébresztem fel.
Mégegyszer köszönöm! Azért még írhattok, ha van tanács, példa... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!