Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gond lehet, ha a 3 hetes...

Gond lehet, ha a 3 hetes babám csak napi 5-ször eszik?

Figyelt kérdés

Az éjszakát is beleértve.

4kg-os.

Mindig elégedett, - vagy nézeget, vagy alszik evés után.

Este fél 10 körül ér véget az utolsó etetés, utána hajnali 5-ig alszik, majd fél 9-kor kér újra, és innen 3,5-4 óránként kér enni, így csak 5 étkezés jön ki.

2 hét alatt hízott 10 dkg-ot.

Mindenhol azt olvasom, hogy napi 6-7-szer esznek az ennyi idős babák, persze, tudom, 2 ugyanolyan baba nincs, de azért egy kis megnyugtatás rámférne. :)

2010. jún. 21. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
3 hetesen este 10koreszik, majd csak reggel 5kor? :D Szerintem járj örömtáncot, hogy ilyen szuper babád van! :) Ha esetleg nem lenne Neki elég (mert az én babám is nyugodt volt, elégedett, de nem hízott, így pótlás kellett Neki), akkor a súlyából úgyis kiderül. De hízik is, szóval nem lesz ott gond. Ügyesek vagytok! Gratulálok a babádhoz! :)
2010. jún. 21. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én babám a kórházból hazatérve 4-5 óránként evett,éjjel egyszer kelt. Aztán úgy 5-6 hetes lehetett amikor úgy döntött,több kaja kell,és óramű pontossággal 3 óránként eszik,este pedig 4. Nyoma sincs az átaludt éjszakáknak,pedig 2 hónapos múlt már. :) De!Ha kevésnek találod a hízását,akkor ébreszd fel 3 óránként. Megszokja pár nap alatt,hogy mi a rend. Viszont amíg nem szól a gyerekorvos vagy védőnő,hogy kevés a hízás,addig szerintem aggodalomra semmi okod! Ha éhes lenne,gyakrabban kérné a kaját! :)
2010. jún. 21. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem a 3 óránként evést megpróbálhatod, ha tényleg zavar, de az estéteket nehogy elrontsd azzal, hogy felkelted! Nagy szerencse, hogy végig alussza, ha leszoktatod róla, előfordulhat, hogy 1 éves koráig kelhetsz minden este etetni.
2010. jún. 21. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
dehogyis gond!!! az en babam is kb?: ennyiszer eszik. amikor o sir akkor kap hamat. furdes utan ami 7.kor van aztan vacsi legkozelbb mar csak hajnal 3.-kor kel. teljesen jo. nem kell tul eteteni piciket. jah es az en picikem is tobb mint 4kg val szuletett.
2010. jún. 21. 22:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Okés, csajok, köszönöm! Ha nem elég a hízás, akkor majd szólnak, addig nem noszogatom. :)

Próbáltam egyébként, hogy felkeltem napközben, de akkor meg úgy elnyűgösködte a dolgokat és annyira fáradt lett, hogy egy következő evésnél muszáj volt hagynom aludni, és ugyanott voltunk, ahol eddig, 5 étkezés jött ki.

Lehet, hogy majd megnő az igénye, tényleg, akkor majd úgyis szól. :)

Egyébként azt is próbáltam, hogy éjfél előtt kicsivel felkeltettem, és adtam neki, de nem vezetett sehova, csak egy 2 órán keresztül tartó hasfájáshoz és üvöltéshez. :( Akkor megfogadtam, többet este nem ébresztem fel.

Mégegyszer köszönöm! Azért még írhattok, ha van tanács, példa... :))

2010. jún. 21. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!