Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az első baby születése után...

Az első baby születése után mennyi időt vártatok mire jött a következő baba?

Figyelt kérdés
Két éves a kisfiunk a férjem egyik nap pedzegette,hogy én mikor szeretnék még egy babát,mert ő úgy érzi,már idelye lenne a tesó érkezésének!Ennek én örültem,mert minden vágyam egy kistesó a babynek,azt mondják a nagy kor külömbség sem jó!Ti mennyi időt vártatok a második babával!Mert úgy gondolom bírnám a két gyerkőcöt,kisfiunk már apszolut nem babakocsizik ezzel nem lenne probléma cipekedés séta témában,az éjszakát ő végig alukálja tehát ez sem lenne probléma!Kíváncsi vagyok ti mennyit vártatok a második baba vállalása előtt!És hogy bírta az első gyermek azt a 3napos kórházi benfekvést még nem látta anyut,és a tesóhoz hogyan viszonyult:) Bocsi a körülményes kérdésért de így a legtisztább talán!
2010. jún. 21. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7 év van a akét gyerek kztt és nem is szerettem volna kevesebbet.
2010. jún. 21. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk 10hónapos volt a "nagy" fiunk mikor szintén 1.próbálkozásra összejött a tesó.Pedig előtte 1 hónappal hagytam abba a szoptatást,még bőven volt tejem...és mindenki azt mondta hogy úgysem jön össze 1.re.

tehát Bendi intenzíven babakocsizott,akkor még nem is ment,csak próbálkozott,és még most közel 20hónaposan sem szobatiszta,de talán hamarosan az lesz.Egyszóval nem volt egyszerű egyre növekvő pocakkal kvázi egyedül a "naggyal"(apa csak 7végente jön haza)Ahogy nőtt a hasam mondogattam neki,hogy ott van egy kicsi baba,jött és simogatta.A vége fele már mondogattam neki,hogy nemsoká anya bekerül a kórházba és akkor majd megszületik a baba a pocakból.Sajnos úgy alakult hogy 8 éjszakát töltöttünk a kórházban.Szerencsére apa majmaként nagyon jól elvoltak itthon,napi 2x jöttek látogatni.Rögtön jött és bújt a babához.Nála úgy jön ki a féltékenység,hogy rajtam kívül más ne fogja meg a kicsit.Főleg ne az apja.És kicsit hisztisebb is lett.Nehezen viseli,főleg estére ha Ali sokáig cicizik.De mindig mondom neki,hogy ő még kicsi ő nem tud egyedül enni az asztalnál mint te,neki muszáj anya cicijén lenni.Próbálom bevonni a fürdetőbe,együtt engedjük a vizet,mutatom neki hogy cseréljük a pelust.Van testvérfellépőnk és így a sétálás is könnyebb kicsit.Egy szobában alszanak éjjel.Így néha előfordul hogy ébreszti a kicsi a nagyot.Ilyenkor tömörülünk a hálóban :-) megetetem Alit és ő akkor vissza a kiságyba.Vagy épp a Bendi alszik a mi ágyunkban mi meg Alival az ő ágyában.

Tehát az estéket/éjjeleket leszámítva egész jó így együtt.

Szerintem ha bírnád,és mindnyájan szeretnétek vágjatok bele :-)))

2010. jún. 21. 20:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a véleményedet és a beszámolód!

Örülök,hogy vannak ilyen kedves emberek és leírják a sztorijukat :)

2010. jún. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!