11/16 anonim válasza:
Én kaptam ajándékba házilag készültet, és én is ajándékoztam olyat, amit én csináltam. Nem nézett ki rosszabbul, és nem is került ennyibe! Én örültem neki, és ahova vittem, ott is jól fogadták!
12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is tletes ajándék.Kőszi a válaszokat
2010. jún. 21. 19:07
13/16 anonim válasza:
Újszülötnek szokás adni, és pénzt dugnak bele, egyébként felesleges, pénzt meg nem adnék érte.
14/16 anonim válasza:
Tényleg jópofa és hasznos ajándék egy újdonsült anyukának, de tényleg jobban megéri otthon elkészíteni. Láttam egy olyan csokrot is, amiben nem virágok vannak, hanem pici virágformára tekert babaruhák. Nagyon ízléses volt, de szintén elég magas áron, ahhoz képest, hogy csak pár darab ruci volt benne.
15/16 anonim válasza:
kisfiam kapott a keresztelőjére ajándékba az egyik rokonunktól.ők saját maguk csinálták meg.igy élőben látva nem nagy ördöngősség,de azért 2 kéznél több kell hozzá az biztos.szerintem jópofa.
/S/
16/16 anonim válasza:
Én is kaptam ilyet és nagyon örültem neki, házilag készített volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!