Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek melyik a szebb...

Szerintetek melyik a szebb lány név?

Figyelt kérdés

Nekem és a páromnak is egyaránt ezek tetszenek, de kíváncsi lennék mások véleményére.

Lorina,Viktória,Vivien,Lilien

Én a Lilient talán azért nem támogatom annyira mert sok kislányt hìvnak így a környezetünkbe, de azért fentvan még a listán.

És szívesen olvasnám, mások kedvenc lány neveit,kinek hogy fogják hívni a babáját vagy hogy hívják? 😊

2018. aug. 27. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem Lorina Vivien Viktória. Inkább Viktória. Ha lányom lesz ő valószínűleg Zsuzsanna lesz vagy Noémi.
2018. aug. 27. 17:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Viktória a lányom, nekem értelemszerűen ez a név tetszik a legjobban a felsoroltakból.
2018. aug. 27. 17:55
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!

Mindenképp sokat fogok/fogunk még gondolkodni rajta, csak első körben ezek a nevek tetszettek. 😊

2018. aug. 27. 17:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek közül a Viktória a legszebb.

(A mi lànyuk Lorena - a Lorinával szemben nyert azért, mert a Lorina jóval kislányosabb, de mivel tovább felnőtt az ember, mint gyerek...)

2018. aug. 27. 18:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát én Viktória vagyok, mindig is utáltam a nevem... olyan ellenszenves, túl kemény hangzású, vagy nem is tudom, hogy mondjam... egyáltalán nem szép szerintem. Ezek közül a Lilien hangzása a legszebb, csak ilyen “nagyontrendikakarunklenniúgyhogyangolosannyomjuk” - benyomást kelt, szóval szerintem jobb a Liliána.
2018. aug. 27. 18:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Mind szép név, a Lorina nem megszokott, de nem is túl kirívó. A Viktória az igazi örök klasszikus. A Vivien is nagyon szép, egyszerű, kifinomult. A Lilian és Liliána pár éve nagy kedvencem volt, de már ez a Lili "áradat" nekem is sok, pedig nincs bajom a népszerű nevekkel. Most személy szerint a Vivient adnám ezek közül, a Viktóriát csak azért nem, mert Vikiként becézve nem tetszik.

Az én kedvenc neveim: Kamilla, Jázmin, Gerda, Gréta, Laura, Leila.

2018. aug. 27. 19:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Viktória, de csak így tetszik, a Viki már nem.
2018. aug. 27. 21:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Lorina és a Viktória tetszik.
2018. aug. 27. 21:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Lorina, Lilien kisebbségi, ők adják ezeket a neveket előszeretettel

Vivien, Viktória tetszik.

2018. aug. 27. 21:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezek közül nekem csak a Viktória tetszik.
2018. aug. 28. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!