Szerintetek melyik a szebb lány név?
Nekem és a páromnak is egyaránt ezek tetszenek, de kíváncsi lennék mások véleményére.
Lorina,Viktória,Vivien,Lilien
Én a Lilient talán azért nem támogatom annyira mert sok kislányt hìvnak így a környezetünkbe, de azért fentvan még a listán.
És szívesen olvasnám, mások kedvenc lány neveit,kinek hogy fogják hívni a babáját vagy hogy hívják? 😊
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz!
Mindenképp sokat fogok/fogunk még gondolkodni rajta, csak első körben ezek a nevek tetszettek. 😊
Szerintem ezek közül a Viktória a legszebb.
(A mi lànyuk Lorena - a Lorinával szemben nyert azért, mert a Lorina jóval kislányosabb, de mivel tovább felnőtt az ember, mint gyerek...)
Mind szép név, a Lorina nem megszokott, de nem is túl kirívó. A Viktória az igazi örök klasszikus. A Vivien is nagyon szép, egyszerű, kifinomult. A Lilian és Liliána pár éve nagy kedvencem volt, de már ez a Lili "áradat" nekem is sok, pedig nincs bajom a népszerű nevekkel. Most személy szerint a Vivient adnám ezek közül, a Viktóriát csak azért nem, mert Vikiként becézve nem tetszik.
Az én kedvenc neveim: Kamilla, Jázmin, Gerda, Gréta, Laura, Leila.
Lorina, Lilien kisebbségi, ők adják ezeket a neveket előszeretettel
Vivien, Viktória tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!