Miért nem tud babám a hasáról visszafordulni a hátára?
majd egyszer rájön és le sem fog állni :)
Nincs lemaradva semmivel egyébként. Ha segíteni szeretnéd a teste alsó részét próbáld fordítani, akkor majd teszi úgy a kezét, ahogy kell.
Van, hogy egy hónap is eltelik a kettő között, de valaki itt ajánlott egy oldalt, ezt nézd meg, hátha segít.
http://www.youtube.com/user/mozgasfejlesztes#p/u/3/zx1Lt69W4PU
Az én kislányom nagyon későn tanulta ezt a mozgást meg.Ahogy te is írod,mindig útban volt a keze. Már kúszni is tudott régesrég,mikor sikerült neki.
Uyanis amikor hasra fordult, onnan már jobban érdekelte az,hogy ebből a pózból valahogy mozogni is tudjon,ezért elég hamar elkezdett hintázni (négykézláb rinatózni),aztán mászni, és esze ágában sem lett volna visszafordulni a hátára,hiszen az unalmas lett volna neki,hátról nem lehet elindulni, és nem lehet olyan sokfelé látni.
Már nagyon aggódtam,orvost is kérdeztem erről, mindig mondta,hogy várjam ki a végét, és logikus is volt,hogy nem érdekli a hátára fordulás.
És lám,egyszer csak ment neki. Mivel pontosan nem emlékszem mikor ezért nem találgatok,de az tuti,hogy 5 hós már réges rég elmúlt ekkor.
Az én fiam 4 hónapos, és ő a hasról hátra fordulással kezdte. Ezt csinálgatja egy hete. Hátról hasra még nem megy neki.
Szóval minden baba más és más, szerintem nem kell még aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!