Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek melyik nevek tetszenek...

Nektek melyik nevek tetszenek illetve melyiket adnátok is?

Figyelt kérdés

Jelenleg a babaprojekten vagyunk a párommal, első baba lesz!

Kifejezettem egyikünknek sincs kedvenc neve, de mivel már a gyerekvállalásnál járunk összeírtuk a mi közös listánkat. Abban szeretenénk kérni a segítségeteket, hogy nektek ezek a nevek közül melyikek tetszenek és melyiket adnátok esetleg a miértje is érdekelne!

Lány neveink: Alíz, Auróra, Dália, Elena, Emma, Flóra, Heléna, Izabella, Janka, Kinga, Léna, Lotti, Lujza, Natasa, Olívia, Rebeka, Szófia, Viola, Zita és Zsófia

Fiú neveink: Bálint, Botond, Dénes, Félix, Kristóf, Lóránd, Marcell, Noel, Nimród, Olivér, Vendel, Vince, Zalán és Zsigmond

(Tudom hogy sok féle mármint hogy hagyományosak meg különlegesek is vannak köztük de ezek tetszenek!)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2018. aug. 24. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tetszik és adnám:Natasa, Viola, Félix, Lóránd
2018. aug. 24. 23:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Tetszik,de nem adnám:Emma,Flóra,Natasa,Léna,Rebeka,

Lóránd,Marcell,Olivér,Félix

Adnám: Alíz,Auróra,Elena,Izabella,Olívia,Szófia,Vendel,Vince,Zalán.

2018. aug. 25. 00:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Bálint, Dénes, Kristóf, Olivér, Vince, Zsigmond

Alíz, Elena, Emma, Izabella, Janka, Kinga, Viola, Zsófia

2018. aug. 25. 12:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Innen a Lénát és a Kristófot adnám. A többit nem, de elmegy még az Alíz, Viola, Bálint, Nimród.
2018. aug. 25. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Tetszik és adnám is: Lujza, esetleg a Kinga és a Bálint, Zsigmond.

Nem tetszik, kizárt, hogy adnám: Auróra, Dália, Janka, Lotti, Szófia, Viola, Félix, Noel, Nimród, Olivér, Vendel.

A többi elmegy.

2018. aug. 25. 15:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Mind jó nevek. Ha már ilyen vegyes, én régit modernnel párosítva adnék.

Pl: Dália Emma és Dénes Lóránd

Egy megszokottabb nevet egy kevésbé megszokottabbal. Noel az elég népszerű, de nem hiszem, hogy sok Zsigmond Noel lenne.

2018. aug. 25. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Emma, Izabella, Kinga, Natasa, Olívia, Rebeka, Zita, Szofia rövid o-val, Viola nem tetszik de a Violetta nagyon, szal ezek tetszenek.

Ezek közül legjobban, kicsit szűkítve a kört:

Izabella, Kinga, Olívia, Szofia, Zita

Ezek közül a Zitát találom a legszebb névnek, de a többi is már mind gyönyörű. Amúgy mind fiú, mind lánynevek tekintetében, nagyon jó neveket írtál. Van még, ami tetszik egyébként, csak már leszűkítettem eleve; amit én is el tudnék képzelni a gyerekemnek; de amúgy jó sok nagyonjó név van mind a fiú, mind a lány nevek között.

Fiúnevek közül:

Bálint, Félix, Lóránd, Nimród, Zalán, Zsigmond tetszenek a legjobban; és nekem pl a Zalán a kedvenc fiúnevem.

2018. aug. 25. 22:10
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Jôzsef,István,János,Hugó.Róza,Mária,Erzsébet
2018. aug. 26. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden név elmegy ezek közül. Amit a sajátomnak el tudnám képzelni:

Elena, Emma, Heléna, Kinga, Léna. Bálint, Dénes, Lóránd, Marcell, Zalán.

2018. szept. 1. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!