Nektek melyik nevek tetszenek illetve melyiket adnátok is?
Jelenleg a babaprojekten vagyunk a párommal, első baba lesz!
Kifejezettem egyikünknek sincs kedvenc neve, de mivel már a gyerekvállalásnál járunk összeírtuk a mi közös listánkat. Abban szeretenénk kérni a segítségeteket, hogy nektek ezek a nevek közül melyikek tetszenek és melyiket adnátok esetleg a miértje is érdekelne!
Lány neveink: Alíz, Auróra, Dália, Elena, Emma, Flóra, Heléna, Izabella, Janka, Kinga, Léna, Lotti, Lujza, Natasa, Olívia, Rebeka, Szófia, Viola, Zita és Zsófia
Fiú neveink: Bálint, Botond, Dénes, Félix, Kristóf, Lóránd, Marcell, Noel, Nimród, Olivér, Vendel, Vince, Zalán és Zsigmond
(Tudom hogy sok féle mármint hogy hagyományosak meg különlegesek is vannak köztük de ezek tetszenek!)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Tetszik,de nem adnám:Emma,Flóra,Natasa,Léna,Rebeka,
Lóránd,Marcell,Olivér,Félix
Adnám: Alíz,Auróra,Elena,Izabella,Olívia,Szófia,Vendel,Vince,Zalán.
Bálint, Dénes, Kristóf, Olivér, Vince, Zsigmond
Alíz, Elena, Emma, Izabella, Janka, Kinga, Viola, Zsófia
Tetszik és adnám is: Lujza, esetleg a Kinga és a Bálint, Zsigmond.
Nem tetszik, kizárt, hogy adnám: Auróra, Dália, Janka, Lotti, Szófia, Viola, Félix, Noel, Nimród, Olivér, Vendel.
A többi elmegy.
Mind jó nevek. Ha már ilyen vegyes, én régit modernnel párosítva adnék.
Pl: Dália Emma és Dénes Lóránd
Egy megszokottabb nevet egy kevésbé megszokottabbal. Noel az elég népszerű, de nem hiszem, hogy sok Zsigmond Noel lenne.
Emma, Izabella, Kinga, Natasa, Olívia, Rebeka, Zita, Szofia rövid o-val, Viola nem tetszik de a Violetta nagyon, szal ezek tetszenek.
Ezek közül legjobban, kicsit szűkítve a kört:
Izabella, Kinga, Olívia, Szofia, Zita
Ezek közül a Zitát találom a legszebb névnek, de a többi is már mind gyönyörű. Amúgy mind fiú, mind lánynevek tekintetében, nagyon jó neveket írtál. Van még, ami tetszik egyébként, csak már leszűkítettem eleve; amit én is el tudnék képzelni a gyerekemnek; de amúgy jó sok nagyonjó név van mind a fiú, mind a lány nevek között.
Fiúnevek közül:
Bálint, Félix, Lóránd, Nimród, Zalán, Zsigmond tetszenek a legjobban; és nekem pl a Zalán a kedvenc fiúnevem.
Nekem minden név elmegy ezek közül. Amit a sajátomnak el tudnám képzelni:
Elena, Emma, Heléna, Kinga, Léna. Bálint, Dénes, Lóránd, Marcell, Zalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!