Most már komolyan érdekel, kinél hogy volt ez szokás?
A szűk család jott többet, de nem estek túlzásba. Tehát míg az első napokban minden napra jutott valaki, később ez egyre csökkent. Inkább hétvégén ugrottak be.
Három gyerekünk van amugy. Mar az első napokban is jöttek, a barátok is. Sőt, a munkatársak, unokatesóm stb. Ok utána többet nem.
Az első hetekben nagyon nem hiányoztak, de túl voltunk rajta😮😋
Ja, igen.
A szűk család bejelentés nélkül, a többiek egyeztetve jottek.
1. voltam.
Mi, ha megyünk a családba valahová, mindig szólunk előtte. Még anyukámat is felhívom előtte. Ugyanez igaz fordítva is. Nálunk nem szokás egymáshoz váratlanul beállítani. Mert mi van, ha éppen nincs valaki otthon? Akkor potyára megy az ember. Főként ezért. Még pici babával is előfordulhat, hogy mondjuk orvoshoz viszed, vagy sétálni mentek és nem vagytok otthon.
Én a nagyon szűk családi körnek, mint nagyszülők, testvérek, az első napokban is örültem. Mindenki más magától felfogta, hogy vártak, mire a kisfiunk 1 hónapos lett és utána jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!