Zselyke Zoé hogy hangzik együtt? (akinek nem tetszenek a nevej az ne irjon nem erdekel a szemelyes velemenye ) Konkretan maga a parositas erdekel
Szerintem szépek és jól is hangzanak.
(kérdező, kár volt kiírnod hogy ne válaszoljon akinek nem tetszik mert ez a mai anyaknak meg úgy általánosságban a válaszolgatóknak ez VÖRÖS POSZTÓ A BESZÓLÁSRA. Bevadulnak mint a felspannolt bika, és csakatértis lerondázzák a párosítást.....gyakorin nem szabad vörös posztót lebegtetni az állatok előtt. Kutyának vagy macskának sem lebegtetsz csontot meg gombolyagot, mert ők is ösztönlények mint a válaszolók nagyrésze.
Aki meg az eredetekkel jön hogy azért nem illik mert magyar meg görög....na az meg a nap idiótája. Ki sem fejtem miért úgyse fogná fel.)
külön-külön se szép nevek szerintem, egyben a kettő meg,hát, sok név van,és rengeteg szép, és szomorú lennék,ha a szüleimnek pont ezt a kettőt sikerült volna kiválasztani. mikor annyi név van.
bocsi,ha valakit megbántottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!