Mikortól adható a babának a citromfű vagy a vörös tea?
Ilyen korán miért kap vizet?
Teljesen elegendő neki az anyatej vagy a tápszerben található folyadékmennyiség ( bár van olyan védőnő is aki még a régi idők nézeteit vallja és akár az anyatejes babákat is teáztatná csak a folyadékpótlás miatt)
Egyébként csecsemőnek már adható a citromfű tea de én épp a nyugtató és altató hatása miatt egy ilyen pici babának nem adnám
Mert még ki sem derül hogy jó alvó e vagy sem , így eleve egy szerre szoktatod hozzá hiába Homeopátiásnak számít
6 hetes !!
Miert kellene barmivel is tomni anyatejen vagy tapszeren kivul ?!
Én biztos nem adnék teát a babámnak.
Vizet sem adtam meg soha a hónapos kislányomnak
Köszönöm a válaszokat!
Első kislányom is tápszeres volt, október végi, és soha nem adtam neki se vizet se teát, de a doktor nőnk nem is javasolta. Most a kisfiam is tápszeres, és a védőnő és a doktornőnk ( költözés miatt már másik dokinő) lelkemre kötötték hogy itassam, mert ebben a nagy melegben tápszeres babáknak kell. Ezért a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!