Mit csináljak a 6 és fél hónapos kisfiammal? Kihez forduljak? Már teljesen kikészülök.
Figyelt kérdés
Még soha nem aludta át az éjszakát,amivel nem is volt gond,mert felkelt 3 körül,evett,majd aludt fél 7-ig.Ezt átalakította 2 evésre éjjel,amivel szintén nem volt gond,mert 2x10 perc volt.De az elmúlt másfél hónapban teljesen megbolondult a kisfiam.Este fél 8 körül van vacsora,elalszik.Fél óra,3/4 óra múlva felébred.Kap megint vacsit,egyik alkalommal sem hajlandó büfizni.Megint elalszik,majd 10 körül üvöltve kel,hiába simogatom,beszélek neki,semmi nem használ.Illetve az a mániája,hogy hajoljak be a kiságyba és ő fogja a kezem.De már a hajam is tépi,turkál a számban.Ez megy kb 1 órán át,míg nagy nehezen elalszik.Éjfélkor kel enni,majd hajnalban megint kel valamikor.Ennek folyománya,hogy egész nap nyűgös,fáradt,folyton vinnyog,sír.Semmi nem jó neki,semmi nem köti le hosszabb ideig.Viszont a nappali alvással nincs ilyen gond.Már mindent kipróbáltam:később letenni-nem jött be,mert akkor azért nem aludt.A második ébredéskor gyorsan megciciztetni még félálomban-ugyanúgy felébred 10 körül.Kipróbáltam azt,hogy keveset aludt nappal,hogy sokat aludt nappal,hogy még késő délután is aludt,semmi eredménye.Adtam neki tejpépet,megette a mennyiséget,2 óra múlva tépte le rólam a ruhát.Kipróbáltam a felvesz-letesz módszert,hagytam már sírni is.Teljesen tanácstalan vagyok.Apuka sem tud segíteni,mert a kisfiam senkinél nincs el 2 percnél tovább.Pedig nincs ölbe szoktatva.Bocsánat,hogy hosszú lett,de le kellett írnom.Segítsetek tapasztalt anyukák!2010. jún. 21. 07:20
11/11 anonim válasza:
Próbáld meg a nappali adagokat megnövelni,éjjel már ne adj neki enni,ha felorditja a házat akkor sem.De legyél mellette és csináld a felvesz-leteszt.Azt irtad: fél8 körül van vacsi,elalszik,utána nem sokkal ébred,és megeteted.Ha rendszertelenül ébred,akkor éhes.Ha mindig ugyanabban az időpontban,akkor rossz szokás.A felvesz-letesz akár 2 hétig is eltart.Csináltad addig?Esetleg még arra gondolhatunk,hogy történt valami változás másfél hónappal ezelőtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!