Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem tud magától elaludni...

Miért nem tud magától elaludni a kislányom?

Figyelt kérdés
14 hetes, nappal amikor álmos nyöszörög, de mindig csak akkor tud elaludni, ha felveszem és járkálok vele. Tudom, hogy még picike, de szeretném, ha előbb utóbb egyedül is el tudna aludni, nem kellene órákat járkálni vele.
2008. nov. 3. 10:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, nem kell felvenni, hidd el pár nap és magától fog elaludni, nehéz lesz, de neked is meg a babádnak is jobb lesz, ha már nem járkálsz vele, megtanulja, ha ágyba kerül alvás idő van! Én születése óta csinálom és most igaz a fogzás miatt nehezebb, de max 5 perc és alszik!

Amíg nem volt fogzás és láttam, hogy álmos már amint betettem már aludt is. Túl kell élni ezt az időszakot!

Boldog babázást kíván 5 hónapos anyuka.

2008. nov. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!