Tapaszalt anyukak segitseget kernem! Kuszas maszaskor mire kell oda figyelni, es mit kene elotte rendbe tenni megvaltoztatni? A baleseteket szeretnem megelozni!
Koszonom szepen!akkor rengeteg elvedore lesz szuksegunk..
Es tisztasag teren a szokasosnal is jobban?vagy maskepp?es ha igen hogyan??akar mennyire probalom tiszta tartani a foldet nem megy pedig meg nem kuszunk
3/3 ne haragudj veletlen volt a felre pontozas
Érdemes a terítőket is elpakolni, mert pikk pakk a fejére ránt mindent az asztalról. Ha van lépcső rácsot rakni rá. Virágokat is magasabbra tenni. Konyhában elérhető szinten csak műanyag edények és konyharuhák vannak. Hűtőmágneseket, főleg ha apróbbak vagy a mágnes kisebb rajtuk fentebb rakni. Vegyszereket magasra pakolni.
Ja nálunk még fontos volt. Könyveket magasabbra rakni. Mindent megeszik a fiam ami papír.
tapasztalt apuka vagyok, remélem nem sértődsz meg, hogy én is írok, de általában a konnektorok és a szekrények, ahol nem akarod, hogy turkáljon. Ezer féle szekrényzár van, én azokat szeretem amelyikek bent vannak.
Amúgy meg MINDENT megtalál ami a padlótól 1 méterre van, olyan dolgokat is, amiket már 2 éve elveszítettél.
Alaposan menjetek végig és nézzetek meg minden egyes kicsi sarkot ahova csak nyúlkálhat
mar elore felek ☹️☹️
Koszonom szepen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!