Hogyan tudnám erről leszoktatni anyósom?
Figyelt kérdés
Mindig amikor jön megpuszilgatja a 2hónapos kislányunk, állandóan herpeszes, így félek nagyon. Elmondtam neki minden egyes alkalommal, hogy ne tessék már puszilgatni. Mindig tiszta ideges vagyok, amikor tudom, hogy jönnek, nem tulzás, de a tejem is jóval kevesebb olyankor. Tudom, hogy direkt idegesít, eddig nem gondoltam, hogy az anyósokról szóló történetek valójában egyáltalán nem tulzások. Kérlek valami tanácsot adjatok. Előre is köszönöm2018. aug. 18. 12:57
11/16 A kérdező kommentje:
Sajnos igen.. Mert hoz nekünk ennivalót, ami vagy töltöttkáposzta, vagy babgulyás, mert nagyon figyelmes.., meg amúgy se lenne rá szükség, csak nagyon bunkó se akarok lenni. Meg a férjemnek is rosszul esne. :(
2018. aug. 18. 13:30
12/16 A kérdező kommentje:
Nem két hónapja folyamatosan ez igaz, de akkor is csak keresztbe akar tenni, sajnos ilyen.
2018. aug. 18. 13:31
13/16 anonim válasza:
Ha nem akarod, hát ne engedd. Megmondom erélyesen hogy NEM! Inkább vagyok elővigyázatos minthogy a gyerek életét kockára tegyem holmi békességért a családban. Nehogy már más hozzon "szabályokat" a ti gyereketekkel kapcsolatban.
14/16 anonim válasza:
Nekem nincs herpeszem, szerintem soha nem is volt (csúz), nem tudom, hogy kell pontosan leírni, de keresztlányom két hónapos babáját akkor sem puszilgattam az arcán. A kis fejére nyomtam puszit, az tény. De ennyi volt. Anyósod meg elég buta, ha annyi esze sincs, hogy sebes szájjal nem puszilgatok egy 2 hónapost. Igen, tudom, a vírus mindenkiben benne van, de akkor se! Ne engedd, mert ő még nagyon pici. Még nincs normál immunrendszere. Légy határozottabb! Ebben az esetben muszáj, mert úgy látom, nem ért a szép szóból.
15/16 anonim válasza:
Anyós.Bassza meg nem érti hogy herpeszes szájjal ne puszilgassa a gyereket? Ennyire sötét és értelmileg vissza maradott? Vagy felfogja vagy nem jön ide többet.
Ha minden kötél szakad és kulturáltan nem lehet megoldani akkor az előző mondatokat ajánlom bebetni. Tetszőleges módosításokkal.
16/16 A kérdező kommentje:
Legszívesebben nem módosítanék azokon a mondatokon 😂
2018. szept. 10. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!