Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítenél autósülés választásb...

Segítenél autósülés választásban? Mire kell figyelni? Mit ne vegyek?

Figyelt kérdés
Most cserélnénk le a hordozónkat a nyáron. 1 éves lesz a kislányunk. Melyik kg-osat célszerű választani? 18 kg-ig, vagy 36 kg-ig? Még olyanra lenne szükségünk, ami dönthető is.
2010. jún. 20. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A 9-18ig az meg dontheto azert jo.
2010. jún. 20. 21:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo: STM-et vettunk hasznaltan (19eFt) es nagyon bevallt. Ujjonnan kicsit draga de igy hasznaltan megeri es megbizhato.
2010. jún. 20. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi is hasonló cípőben járunk, mint Ti. Az eladó azt mondta -aki tényleg értett hozzá-, hogy semmiképp ne vegyünk 36 kilóig, mert azok nem annyira biztonságosak, mivel még nagyon nagy egy 9 kilósnak. Szóval 9-18-ig. Mi a Römer, Maxi Cosi és Besafe márkákon gondolkozunk, de valószínű, hogy a Be Safe lesz. Az eladó is inkább ezt ajánlotta. Mind a 3 dönthető.
2010. jún. 20. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Olyat vegyetek, ami még dönthető. Van asszem 9-36kg méret, de az a "gond" hogy nem dönthető. Nekünk 9-25kg -ig van (top rider), és utána ülésmagasítót veszünk.
2010. jún. 20. 21:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Ami plüss bevonatú az nem túl meleg?
2010. jún. 20. 21:38
 6/12 anonim ***** válasza:
De, az meleg. Nagyon izzadnak benne a babák.
2010. jún. 20. 22:51
 7/12 anonim ***** válasza:
a fiamnak stm starlight sp-je van. 9-36os, dönthető, biztonságos.
2010. jún. 20. 23:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia! Mi nemrég vettünk egy Besafet (Izi Comfort X3) és egyszerűen szuper!!! Írtó kényelmes, a babám jól érzi benne Magát, dönthető könnyen és könnyen lehet bekötni is. Az igaz, hogy a múltkori kánikulában kicsit leizzadt (ha ment a klíma nem volt gond) de Ő amúgy is nagyon izzadós baba. Én ezt csak ajánlani tudom!
2010. jún. 21. 07:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha Baranya-megyében laktok: www.aprosagokboltja.hu, Espiro optima, ez dönthető, fejmagassága állítható, ha 9-18kg-ig veszed van benne szűkítő is, és az anyaga is klassz.A bolt Bonyhádon van, de neten is lehet rendelni tőlük. De bármilyet is néztek, az autóba mindenkép próbáljátok bele, na meg persze a gyerkőcöt is. :O))
2010. jún. 21. 07:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! Azt én is hallottam, hogy baba és autó nélkül nem szabad ülést venni, bele kell próbálni. Az isofix mennyire fontos?
2010. jún. 21. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!