Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rita nevet adnád?

Rita nevet adnád?

Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 19:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem.

Rossz emlékek miatt. Exem nagynnénjét úgy hívták, valami borzasztóan affektálós, idegesítő nő volt.

2018. aug. 14. 12:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Soha.
2018. aug. 14. 15:59
 23/24 anonim ***** válasza:
70%

Kerdezo,

En azt irtam, hogy ne add a Ritat. DE! Regebben a lanyom szuletese elott en is kiirtam egy kerdest a nekem tetszo lanynevrol. Egeszen mas mint a Rita. Kozepesen gyakori, normalis nev, a hosszabb fajtabol. En ugyanigy megkaptam, hogy uristen, milyen ronda az a nev! Hogy oregasszonyos, streber, p.csas, ronda, satobbi. Ettol fuggetlenul engem sem erdekelt, hogy mas mit mondott rola, en azt a nevet adtam a lanyomnak. Igy utolag jo valasztas volt, illik hozza, mindenkinek tetszik aki ismeri a lanyomat. Ezert, ha neked az a megerzesed, hogy a te lanyodhoz a Rita nev illik,akkor megiscsak azt mondom, hogy add neki!

2018. aug. 14. 16:28
 24/24 anonim ***** válasza:
70%
Én igen. A lány akit titkon szeretek így hívják. Pl: Ritukácska...így becézem.
2018. okt. 23. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!