Neketek mikor lett végleges a baba szeme színe?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11 hónapos azt mondta a védőnő,hogy barna szemű szülőknél fél éves kora után nem változik a baba szeme színe. Én egy éves korról tudok. Csak kíváncsi vagyok,mert annyira szép a fiam szeme színe és jó lenne,ha ilyen maradna. 😊 Nekem sötét vöröses barna a férjemé meg olyan mocsár barna a fiúnknak meg szinte fekete egy kis szürkes barna árnyalattal. Nálatok ez,hogy volt milyen szìnű a szemetek és a babátoké mikor valtozott milyenre.2018. aug. 11. 22:30
1/8 anonim válasza:
Én úgy tudom kisebb árnyalati változások simán lehetnek 2 évesen is. Bár a fiamnál fél-1 éves kora óta én nem tapasztaltam változást. Kék szeme van, így is született csak sötétkék volt, 4-5 hónaposan világosodott, nekem is kék a szemem, a férjemnek zöldesbarna. 1 éves kislányom barna szemmel született és pár hónaposan kapott egy zöldes árnyalatot. Azóta nem változott neki.
2/8 anonim válasza:
A lányom novemberben lesz 2 éves. Az apja kék szemű, én barna, és ő kék szemmel született. Nekem azt mondták, hogy 1,5-2 évig simán változhat, akár később is. Ezt alátámasztja, hogy a sógornőm kék szeme öt éves kora körül lett zöld. A lányom egyelőre ugyanolyan kék, mint születésekor. Remélem így is marad, csodaszép.
3/8 anonim válasza:
En mindig nezem a jatszoteren az ismerosok gyerekeinek szemet. Soknak lett kekbol barna. Altalaban ovis korra, 3 evesen valtozott meg.
Az enyem is kekszemu 2 evesen, pedig mi a szulei barnsk vagyunk. Kivancsi vagyok megvaltozik e.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat ment a zöld kéz mindenkinek. Jöhetnek még tapasztalatok. Engem is mindig foglalkoztatott a szemszín néha olyan érdekes szemű embereket láttam. Egyszer metrón egy nőnek liláskék szeme volt és tuti nem divatlencse volt benne szemüveges is volt. De az ő szeme nagyon megragadt az elmémben.
2018. aug. 12. 02:01
5/8 anonim válasza:
Az enyémnél annyira dominál a barna szín, hogy annak ellenére, hogy kék szemű az apja, a fiam szeme születésekkor is tök barna volt. És ha volt is benne egy pici kék elváltozás, annyira pici lehetett, hogy nem lehetett észre venni. Szóval már születésekor barna volt.
6/8 anonim válasza:
Sötétkék szemei voltak mikor megszületett, 2 és fél éves, kb. fél éves kora óta olyan búzakék.
7/8 anonim válasza:
2 és fél éves kisfiamnak rikítókék, születésekor sötétebb kék volt és egyre világosodott ki neki, de egész apai ágon nálam is meg férjem apai ága is kék szemű, úgyhogy szerintem ő is így marad.
Nekem pl világéletembe barna szemem volt, de ahogy tinédzser lettem kezdett zöldesbarnába hajazni, de ezt csak az veszi észre aki közelről nézi.
8/8 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem ezért magamat írom: én sötétbarna szinte fekete szemmel születem és semmit se változott 11 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!