Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiflicsücsköt mikortól adhatok?

Kiflicsücsköt mikortól adhatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
En 7 honaposan adtam, de hozzateszem otthon (mi Londonban lakunk) ez nagy divat, mig a feher kenyerek nem egeszsegesek a kicsiknek sem. Inkabb szerezz be teljesorlesut, es ez alatt a kenyerhejat is ertem. Adhatsz neki barmit: sotlan hamlettet, vagy babakekszeket neki, foleg, ha mar van foga. Vigyazz, az en fiam nem malszolja el, hanem egybe betomi es aztan fulladozik tole. Figyeld mit csinal.
2010. jún. 20. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A teljes kiörlésű kenyérből készült kenyérhéj szimpatikusabb:) ki fogom próbálni!
2010. jún. 20. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Érdemes utánanézni, hogy mikortól ajánlják a gluténbevitelt (vannak hozzátáplálási szakkönyvek, de a védőnő is meg tudja mondani.)

Csak hogy teljesen kiküszöbölhető legyen az allergia, legalábbis elvben.

2010. jún. 20. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Babapiskótát rágcsált már? Mert én azzal kezdtem most 8.5 hónaos és most akarom a kenyeret bevezetni de nem túl jó szívvel adom neki mert én sem eszem fehér kenyeret sőt senki a családba! Inkább teljeskiőrlésű mellett voksolok énis!
2010. jún. 20. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:
7-8 hónapos korban kezd el bevezetni nála a gluténmentes gabonákat és azokból készült ételeket, gondolok itt a rizsre, kukoricára. Ha ezeket rendszeresen fogyasztja már és hozzászokott akkor kezdheted lassan szoktatni a gluténtartalmúakhoz. Természetesen sokkal egészségesebbek a teljes kiőrlésű termékek, de allergén (glutén) szempontjából tök mindegy melyiket adod. A fokozatosságon van a hangsúly szerintem.
2010. jún. 20. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
6 hónapos kortól kezdheted fokozatosan a gluténtartalmú ételeket,úgyis nagyon keveset majszolnak még el a kenyérhéjból,kifliből,de szeretik dörzsölni vele a fogínyüket.
2010. jún. 20. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!