Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hetes babám miért csak...

8 hetes babám miért csak kézben van meg?

Figyelt kérdés
Kelés után eszik majd kicsi "játék" után berakom a pihenőszékbe de 10 percig bírja kb. sírás nélkül.Elindulni sétálni kész rémálom mert ha el is tudunk indulni 10 perc múlva elkezd üvölteni a babakocsiban vagy ha alszik is tuti felébred és ugyan ez.Már félek elindulni vele akárhova pedig muszály.Volt valaki hasonló helyzetben?
2018. aug. 7. 17:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
A masodik gyerkoc nekem is ilyen volt. En mondjuk nem vagyok hordozas parti, sem felkapkodos parti, ezert cumival probalkoztam, ringattam tornaztattam szopiztattam. Egyebkent a hasfajas ilyenkor tetozik talan a tied is azert nincs el a babakocsiban mert fekve faj a hasa vagy mert dog melege van..ez ellen nem tudsz mit tenni majd ha kagylo rezsre.valtotok es ki lat belole jobban fogja szeretni, meg kinovik am ezt a nyuglodest.3-4 hos kortol lecseng a hasfajas jo esetben es jobban elvannak mar akkor. Probalj neki cumit adni legyen mindig a kezenugyebe leobb utobb el fogja fogadni es elalszik vele a babakocsiban
2018. aug. 7. 21:13
 12/17 A kérdező kommentje:
A cumit kiköpi.Bàr mondjuk én meg a cumi ért nem vagyok oda,valahol örülök,hogy nem kell neki😊A meleget tudom hogy utálja,de reggel vagy este megyünk(mennénk)mikor nincs az a nagy meleg.Én is arra gondoltam,hogy ha majd nézelődni fog.Mondjuk most is ahogy lehajtottam mózes a kupoláját nézte a fákat.
2018. aug. 8. 03:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Esetleg tegyél játékot a kupolára, kicsit emeld meg a mozes részt,hogy ne teljesen vizszintes legyen..

Nem bánthatja a pocakja esetleg?

2018. aug. 8. 06:38
 14/17 A kérdező kommentje:
13#A mózes emelése jó ötlet.A pocakja szokott néha fájni Biogaiát és Espumisant kap rá.
2018. aug. 8. 08:40
 15/17 anonim ***** válasza:

ha hasfájós, és 3:1 babakocsitok van, akkor tedd fel a Mózes helyett a kagyló részt...abban a lábuk enyhén hajlítva van, a pocakjukból távozni tudnak a gázok....sokkal jobban ellesz benne....tudom hogy elvileg vízszintes volna a legjobb, de ha valaki napi szinten viszi autóban mint autóshordozót, az nem ugyanaz??

egyébként az ortopédusom annó kérdeztem mikor lehet cserélni mózesről a 2. részre (autóshordozó) azt mondta, a kagyló ülés gyakorlatilag a 3. hónaptól mehet.

2018. aug. 8. 11:52
 16/17 anonim ***** válasza:
jól tornáztasd meg, hogy fáradjon el, akkor pihenés lesz számára a fekvés
2018. aug. 8. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Te UTOLSÓ gyökér neked aztán hozzá kellett szólnod.....
2018. aug. 9. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!