Magnólia név hogy tetszik?
Nekem tetszik lehet én vagyok a fura
Egyébként nagyon ismerős, melyik sorozat volt?

Nem tetszik
Normálisabb nevet nem találni?

Hart of Dixie a sorozat címe.
Azért olyan szörnyűnek nem gondolnám, ha Liliom, Rózsa, Kamilla, Jázmin és egyéb virágnév lehet.
Minden névhez valaki odaírja, hogy ismer cigányt olyan névvel. Szóval ez sem mérvadó.
Vagy a bevezető szöveg volt zavaró, hogy egy sorozatban tűnt fel a név? Mert írhatom azt is, hogy nagyon szép a Magnólia bokor (fa).

És hogy becéznéd? Maggie tésztásfortélyokbolognaispagettialap? Egy külföldinek vagy háziállatnak jó, de gyereknek... Komolyan nem értem, hogy egyes szülők miért akarják a saját gyermeküket kitenni a gúnyolodásnak, csupán azért, hogy "egyedi" neve legyen az utódnak, és mindenki láthassa, hogy milyen észbontóan "kreatív" szülők. Én megértem, hogy tetszik, nekem is van olyan név, ami tetszik, de legyél kritikus a névvel kapcsolatban. Ha tényleg annyira imádod, akkor nevezd át magad, és ne őt nyomorítsd meg, neki adj egy normális nevet és kész. Könnyű kreatívnak és menőnek tűnni, de kérdés, hogy megéri-e, ha ennek ára a saját gyerek "szivatása", mivel ő kell bemutatkozzon 100-szor, őt nevetik ki,neki írják el a nevét, ő kap gúnyneveket stb.
Sajnos Magyarországon ez fogja várni őt, ha ezt a nevet kapja.
Lehet lepontozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!