Ikerlányoknak ezek közül melyik két nevet adnátok?
Figyelt kérdés
Andrea, Anna, Barbara, Bella, Brigitta, Dalma, Daniella, Dominika, Dóra, Edina, Eszter, Fanni, Flóra, Gréta, Hanna, Kiara, Kinga, Laura, Léna, Linda, Miriam, Mirella, Ramóna, Regina, Réka, Szabina, Valentina, Viola, Zsófia2018. júl. 30. 13:24
12/40 anonim válasza:
Anna, Barbara, Brigitta, Dalma, Daniella, Flora, Kinga, Linda, Valentina, Rekabol valasztanek, es talan a Brigitta- Flora nyerne, Barbara-Anna. A Barbara-Brigitta is tetszene, csak nem akarnek ugyanolyan kezdobetuju nevet adni.
14/40 anonim válasza:
Hanna - Réka
Hanna - Léna
Regina - Viola
Laura - Mirella (=> Így fogják hívni a születendő lányom, aug. 11-re vagyok kiírva)
16/40 anonim válasza:
A felsoroltak közül leginkább a Daniella és a Laura tetszik.
17/40 anonim válasza:
Laura és Léna vagy Flóra és Gréta.
18/40 anonim válasza:
Nagyban függ a vezetéknévtől, de ezek hangzanak jól nekem:
Bella - Flóra
Kinga - Réka
Eszter - Dóra
19/40 anonim válasza:
Pontozzatok le mert nekem mas tetszik😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 vicc
20/40 anonim válasza:
Flóra-Regina páros tetszik a legjobban.
Én sem javasolnám az egybecsengő neveket (Anna-Hanna), ha már fontos, hogy valahogy kapcsolódjon a két név, akkor inkább jelentés alapján paszoljanak, pl Laura (Laurentum városából származó) és Edina (asszony Hedin városából)
vagy Eszter (úrnő) és Regina (királynő)
Vagy például Gréta név a margarétából ered, van ilyen virág, és a Viola pedig az ibolya latin neve, így passzolnak egymáshoz, mindkettőnek köze van egy virághoz, de nem hasonlítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!