Mikor fürcsizhetek 2hós kisfiammal egy kádban?
Figyelt kérdés
2008. nov. 2. 13:13
1/6 anonim válasza:
Az én kisfiam 2 hónapos korától együtt fürdik a 6 éves nővérével a nagykádba.Lehet, hogy egy felnőttel más, de szerintem már fürödhetsz vele.
2/6 anonim válasza:
Mi orvosi javaslatra egy hónapos kora óta fürdünk vele, pontosabban apukája, mert így jobban tudott mozogni és kötött volt a kis háta. Gondolom nem javasolta volna a neurológus, ha ártana.
3/6 anonim válasza:
Még az utolsóhoz: babó megfürdik, játszanak egyet, aztán kiveszem, apa csak aztán mosakszik.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan fürödhetsz vele, de mindenképpen fürödj le előtte te magad! Már tiszta legyél amikor vele fürdesz. Lehetnek rajtad olyan bacik, amivel még a kis szervezete nem tud elbánni, neked meg meg sem kottyan.
5/6 anonim válasza:
Lányom 4,5 hós, kinőtte a kiskádat és most kezdtünk együtt fürcsizni a nagykádban. Én lefürdök, utána engedek vizet, jön a csajszi, fürcsi, és apa törli meg utána.-)
6/6 anonim válasza:
2 hónapos kora óta fürdik a nagykádban a fiunk.Először apával fürdött,de egyedül imád igazán.Úgy jár a keze és a lába,mint aki úszni akar.Apa közben ott van a kád mellett és vigyáz rá.A fejét sem kell fogni az elejétől,bár néha inni akar belőle.Próbáltam vele nemrég én is fürdeni,de egyedül az igazi neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!