Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használ valaki gyerkőce...

Használ valaki gyerkőce cipővédőt motorozáshoz?

Figyelt kérdés
Érdemes megvenni? Tud benne menni a lurkó, ha épp nem motorozik? Nehéz ráadni? Ér valamit? Köszi mindenkinek!
2010. jún. 19. 15:01
 1/7 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés? Nem túl széles? 21-es lábacskán sem lötyög?
2010. jún. 20. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia az én kislányom egy éves. Most kapott triciklit szülinapjára. Felfedezte, hogy milyen vicces, ha lelógatja a lábát, és nézi, hogy pattog a szandija a betonon. Három pár vadiúj zoknit gyilkolt le így, meg a szandiját is teljesen, úgy néz ki a talpa elöl mintha lereszeltem volna. Szóval a héten megyünk venni egyet :) Szerintem rettentő praktikus dolog, főleg később, ha már tényleg motorozik és húzza majd a cipőjét, fékezésnél.
2010. jún. 21. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lányom 27 hónapos, és mi használjuk a motorozáshoz a cipővédőt. Csak ajánlani tudom! Egyáltalán nem zavarja, hogy a lábán van, ha leszáll a motorról, még szaladni is tud benne. Azt nem tudom, hogy 21-es lábacskára is jó-e, mert lányomnak 23-as volt a lába, mikor megvettük neki. Könnyű ráadni, és levenni is, tépőzáras hátul, így pikk-pakk le- és fölszerelhető. Nekünk bevált!

2010. jún. 21. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, szüvaé akkor a szélessége is állítható? mert ugye azt írják róla, ohgy 21-es lábtól 28-asig jó. És ugye nem csak a hossza, hanem a szélessége is más egy 21-es és egy 28-as lábikónak. Szóval szerintetek nem fog lötyögni széltében? Köszi. :)
2010. jún. 22. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
14.44-es vagyok, szélességét nem lehet állítani, csak hátul a tépőzárral a hosszát. A cipő szélességétől függ, mennyire lötyög esetleg a lábán, de nem hiszem, hogy nagyon lötyögne átlagos cipőn, lányomnak a sportcipőre és a szandáljaira is egyaránt jó.
2010. jún. 23. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, még azt nem írtam, hogy a talpán hosszában egy rés van vágva, így szélességre is nagyjából csak annyit tágul/távolodik egymástól a két rész, amennyit kell.

Nem tudom érthető-e amit írtam, elég nehéz körbeírni a látványt... :-)

2010. jún. 23. 13:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, érthető volt. Köszi. Azt hiszem rendelek egyet. :)
2010. jún. 23. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!