Vigyem orvoshoz? Miért ilyen a lányom?
Figyelt kérdés
Nagyon nyugodt. Nem sír csak fekszik. A szemét azt furán forgatja néha olyan mintha fennakadna utána meg becsukja a szemét, nem almos.2018. júl. 24. 20:13
1/13 anonim 

válasza:

Más tünet van? Mennyi idős? Láz,kiütés,akármi?
Akár az is lehet,hogy játszik a szemével.
De lehet akár epilepszia is.
Én mindenképpen levideóznám a helyedben,hogy tudd megmutatni a dokinak,ha kell!
2/13 A kérdező kommentje:
Nincs más tünet. 3 hónapos.
2018. júl. 24. 20:24
3/13 anonim 

válasza:

Mutasd meg inkább 1000 fölösen mint 1x későn.
4/13 anonim 

válasza:

Először keresd fel a védőnőt,Ő segít. Nekik kell csinálni úgyis ilyen statuszvizsgálatot és tudja milyen korban mi a normális. És azt is tudni fogja,hogy ha szükség van rá akkor milyen szakrendeléshez fordulj.
5/13 anonim 

válasza:

Ne haragudj utolsó,de ha a gyerekemnek fennakadna a szeme,orvoshoz vinném,nem védőnőhöz! A védőnő csak egy főiskolát végez,nem orvos!!
7/13 anonim 

válasza:

Én fognam és most egyszerre vinnem ügyeletre.
8/13 anonim 

válasza:

Nem vagyok paramami, de ezzel én már a kórházban kopogtatnék. Ez attól kezdve, hogy szórakoztatja magát, addig, hogy súlyos beteg, bármi lehet.
9/13 A kérdező kommentje:
Holnap viszem orvoshoz. Kb. 2 napja csinálja.
2018. júl. 24. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!