Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szörcsög a kisfiam, mit...

Szörcsög a kisfiam, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

3 hónapos kisfiam ma reggel úgy kelt fel, hogy szörcsög az orra, prüszköl, de hiába szívtuk ki, nem jött belőle semmi. Mit lehet ilyenkor neki adni? Cebion cseppet szedhet már? Vagy van valakinek egyéb tanácsa?

Előre is köszönöm?

2010. jún. 19. 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Szívás elött befújhatod az orrát Sterymarral-az lazítja az orrában lévő cuccot. A cseppekkel kapcsolatban nem tudok okosat mondani. Szerintem kérdzd a dokitokat.
2010. jún. 19. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a dokink szabin van és nem tudok vele konzultálni.
2010. jún. 19. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Cebiont szedhet már de az most nem fog segíteni. Nem baj ha szörcsög, majd du.-án is próbáld meg kiszívni hátha addigra feloldódik neki. Ne aggódj, nincs semmi baj!
2010. jún. 19. 09:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. jún. 19. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így jártunk, megmutattam már 2x dokinak, de azt mondta, ha van váladék szívjuk ki, mást nem ajánl, mert többet ártana a gyógyszer ilyen pici babánál. Mi már 3 hete szörcsögünk így, de mégsem kapott semmi gyógyszert. Az elején Baby luuf balzsmmal kentem be a hátát, akkor nehezebben is kapott levegőt, a balzsam segített sokat. Sokat szellőztetek, és levegőfertőtlenítő illóolajkeverékkel permetezem be naponta 2x a szobát.
2010. jún. 19. 15:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen segítő válaszod! Erről a levegőfertőtlenítő illóolajról írnál valamit bővebben, milyen ez, hol lehet beszerezni, mert én még nem is hallottam ilyenről!
2010. jún. 19. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez egy Just termék,Eucasol a neve, nekem a doktornőnk ajánlotta, kereskedelmi hálózatban nem kapható, csak tanácsadókon keresztül (olyan, mint az Forever Living ), 4000 Ft volt 400 fújásra elegendő, ez különböző növények kivonatából áll. De sok illóólaj fertőtlenítő hatású, alkohol és víz keverékéből és illóolajokból magad is tudsz fertőtlenítő sprayt előállítani. Én ismeretem szerint a citrom és a teafa, levendula olaja fertőtlenítő, nézz utána a neten még. Ja és fontos hogy ne illatos olajat, hanem valódi illóolajat vegyél, DM-ben például kaphatók, de gyógynövényboltokban is biztosan. Remélem segíthettem.
2010. jún. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!