15 hónapos oltásnak lehet ilyen (valószínűleg afta) következménye?
10 napja kapta, tegnap belázasodott délutánra (38), és észrevettem a nyelve hegyén egy kis fehét hólyagot, körülötte piros volt. Először úgy gondoltam, csak elharaphatta a nyelvét, meg estére már alig látszott, de mára nagyobb lett. Csakhogy pénteken már senkit nem értem el, jobb híján gyógyszertárban mutattam meg, azt mondták, afta, és bórax-glicerines oldatot adtak. Az oltástól legyengülhetett az immunrendszere, azért jött ki? Vagy fordítva? Az aftától (ha az) lázasodhatott be? Kenegetni nem engedte, a cumijára tettem. Tehetek még valamit a hétvégén? Szerencsére evett rendesen, bár biztosan zavarja, sokszor piszkálta az ujjával.
Igazából attól félek, esetleg nem herpesz-e... Nem tudom, az lehet-e a nyelvén.
Úgy néz ki, talán túl van rajta, már majdnem elmúlt a hólyag. Remélem ennyi volt, többet nem látok a szájában. Dokival beszéltem, azt mondta, a bóraxos cucc jó rá, ha nem újul ki, ne foglalkozzak vele.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!