Valószínűleg milyen színei lesznek a babámnak?
Férjem barna hajú kisgyerekként is mogyoróbarna haja volt és szép kreolos bőre
De most hogy felnőtt a haja besötétedett kb középbarna az aminek nevezném
És alapvetően világos bőrű
Én is világos bőrű vagyok de nem az a vakító hanem klasszikusan világos bőrű európai típusú
Az én hajam göndör sok dús
Kiskoromban szőkéztek pedig világisbarna voltam sose szőke
Pároméknál a testvére kislánya szőke de azért mert párom tesója is az volt kicsinek
De párom is inkább csak barna volt mint én sose szőke
Tehát nem volt ez a gyerekkori szőkeség.
Nekem kék szemem van
Neki barna.
Ezt előre nem lehet megmondani!
(Apukám kreol bőr, barna szem, fekete haj. Anyukám hófehér bőr, kék szem, barna haj) Nekem gyerekkoromban hófehér bőröm, zöld szemem és tejföl szőke, egyenes hajam volt. Felnőttként normál bőrszín, zöld szem, barna göndör haj.
Tesómnak mindig is barna haja, kreolos bőre, zöld szeme volt.
A férjemnek barna szeme, tejföl szőke haja, hófehér bőre volt. Annyiban változott, hogy a haja sötétbarna.
A gyerekünk kreol bőrrel, kék szemmel, sötétbarna hajjal született. Most 3 éves. Kék szeme, hófehér bőre és szőke haja van.
#11! Ez mind ő volt? :O
Elképesztő emlékszem a kérdésekre, de nem állt össze a kép. Azt hittem a pocakmutogató más volt. De a tápszeres téma megvan, ott én is minden kérdésnél felismertem.
Amúgy nem kreol bőrű.. bár mennyire is szeretné, az nem kreol. Azt máshogy hívják, mint ahogy előzőleg is kifejtette saját magáról,csak azt törölték.
De, hogy válaszoljak kivételesen neki:
Kérdező, az öröklődés nagyon bonyolult dolog. Egyáltalán nem kiszámítható, még akkor sem ha amúgy a barna domináns szín. A felmenők génjei is dolgoznak benne.
Sokszor a gyerek leginkább valamelyik nagyszülőre hasonlít.
Szóval ezt megmondani nem lehet. Találgatni meg felesleges.
Latom, talaltal uj problemat erre a hetre. 😀
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
#17 aztaaa ez tényleg ő... már hiányoltam
Ja,nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!