Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bárányhimlö oltás után lehetne...

Bárányhimlö oltás után lehetnek piros pöttyök a babán?

Figyelt kérdés
Kisfiam 13 hónapos, egy hete kapott oltást és ma vettem észre, hogy piros pöttyök jöttek ki rajta, kb 10 darab. Nem lázas, étvágya jó, hasa nem megy.Oltás miatt jöttek ki a pöttyök?

#oltás #bárányhimlö
2018. júl. 16. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
igen
2018. júl. 16. 20:42
 2/6 anonim válasza:
Allergiás is lehet vmire
2018. júl. 16. 20:45
 3/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, nektek is volt? Holnap hívom az orvost és rákérdezek, csak addig is érdeklödök.
2018. júl. 16. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet tőle. Az enyémeknek nem volt, de pl MMR után se volt, elvileg előfordulhat attól is.
2018. júl. 16. 21:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem és az oltás miatt van. Oltás után 7-14 nap között jöhet elö. Nincs vele teendö, csak ha sebesednek a pöttyök, akkor orvos.
2018. júl. 17. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok. Nekünk nem volt, de ugyanezt mondta a doki oltáskor, amit nektek, hogy lehetnek pöttyök, és nem kell tenni vele semmit. Nekünk az MMR oltás után voltak pöttyök, szintén az oltástól.
2018. júl. 18. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!